VIDEO: Άγρια συμπλοκή με μαχαίρι στη παλιά Λευκωσία - Χειροπέδες σε 33χρονο
Συμπλοκή αλλοδαπών σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα στην οδό Ονασαγόρου στην παλιά Λευκωσία.
Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού
Σύμφωνα με τον κύριο Λούη, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή 'Μέρα Μεσημέρι' η γυναίκα ακόμα φοβάται, αφού υποστηρίζει πως πέρασε εφιαλτικές στιγμές τον τελευταία χρόνο στα χέρια του 68χρονου, ο οποίος φέρεται να ασκούσε λεκτική και σωματική βία σε βάρος της.
Στις 5/5/2020 η οικιακή βοηθός βρέθηκε στη Λεμεσό και ζήτησε βοήθεια από τον κύριο Κουτρουκίδη, δεν του είπε ωστόσο τους λόγους.
Στη συνέχεια μάλιστα ο 68χρονος επικοινώνησε με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Οικιακών Βοηθών και τον απείλησε πως θα τον καταγγείλει ενώ στο τέλος έπεισε την οικιακή βοηθό να επιστρέψει κοντά του.
Απαντώντας σε ερώτηση του Νικήτα Κυριάκου για τους λόγους που δεν κατήγγειλε την υπόθεση στην Αστυνομία ο κύριος Κουτρουκίδης αποκάλυψε πως ο 68χρονος είναι πρώην μέλος της Αστυνομίας και η οικιακή βοηθός φοβόταν να πάει στην Αστυνομία καθώς «εκεί είναι όλοι φίλοι του».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις