Ανακοίνωση με λεπτομέρειες για το φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου στο Δασάκι

Ανακοίνωση με λεπτομέρειες για το φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου στο Δασάκι

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Εθνικός Άχνας…

«Το Σωματείο μας ενημερώνει ότι το Σάββατο 1.8.2020 θα πραγματοποιηθεί φιλικός αγώνας στο γήπεδο της ομάδας μας με αντίπαλο τον Οθέλλο Αθηαίνου.

Στο Στάδιο θα μπορέσουν να εισέλθουν μόνο 500 φίλαθλοι και από τις δυο ομάδες. Οι φίλοι και των 2 ομάδων θα φιλοξενηθούν στην Δυτική κερκίδα.

Δεν θα υπάρχουν ταμεία στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα. Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει αύριο (31.7.2020) στα γραφείο του Σωματείο από τις 10:00 μέχρι τις 17:00 και θα γίνεται μόνο με την παρουσία κάρτας φιλάθλου. Οι οπαδοί και των 2 ομάδων θα μπορούν να κρατήσουν τα εισιτήρια τους και τηλεφωνικός (24720440).

Γενική είσοδος 10 ευρώ συμπεριλαμβανομένων και των μαθητικών. Τα παιδικά θα διατίθενται στην τιμή του €1.

Παρακαλούμε τους φίλους των δυο ομάδων όπως τηρούν τα μέτρα προσωπικής υγιεινής και τις αποστάσεις κατά την είσοδο τους στο γήπεδο και να συμμορφώνονται με τις οδηγίες των επιτηρητών ασφαλείας».

The post Ανακοίνωση με λεπτομέρειες για το φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου στο Δασάκι appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

30 χρόνια αναμονής – Η υπόσχεση του Προεδρου Χριστοδουλίδη για τους δολοφόνους Ισαάκ και Σολωμού

30 χρόνια αναμονής – Η υπόσχεση του Προεδρου Χριστοδουλίδη για τους δολοφόνους Ισαάκ και Σολωμού

Νέα δέσμευση για την εντατικοποίηση των προσπαθειών με στόχο την εκτέλεση των ενταλμάτων σύλληψης που αφορούν τους καταζητούμενους για τις δολοφονίες του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού έδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE