Χωρίς ζώνη ασφαλείας ο άτυχος Ανδρέας – Σοκάρει η φωτογραφία από το σημείο του θανατηφόρου
Νέα τραγωδία στην άσφαλτο σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, με θύμα τον 80χρονο Ανδρέα Γεωργάκη.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αρχίσει την τελική φάση της προετοιμασίας ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων που μας αναμένουν στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U19 της UEFA.
Η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει σε όμιλο την Ιταλία, τη Σλοβακία και το Κόσσοβο. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στη Σλοβακία στις 11, 14 και 17 Νοεμβρίου 2020.
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό προπονήσεις θα γίνουν τον Αύγουστο σε δύο φάσεις. Στις 10-11 και 24-25 Αυγούστου και λεπτομέρειες θα δοθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.
Η Εθνική μας έδωσε τα τελευταία της φιλικά τον περασμένο Φεβρουάριο υπό την καθοδήγηση του νέου προπονητή της Σάσα Γιοβάνοβιτς με αντίπαλο την Αυστρία στην Κύπρο.
Πηγή: www.cfa.com.cy
The post Επιστρέφει σε ρυθμούς προετοιμασίας η Εθνική Νέων Κύπρου appeared first on Thema Sports.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




