ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Πιέρος για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Ομόνοιας και αν είχε επαφές με ΑΠΟΕΛ – Θέλει ξανά…. Τιμούρ!

Ο Πιέρος για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Ομόνοιας και αν είχε επαφές με ΑΠΟΕΛ – Θέλει ξανά…. Τιμούρ!

Τη δική του απάντηση στις φήμες που κυκλοφόρησαν περί επαφών του με την Ομόνοια, έδωσε στο ραδιόφωνο του “Active” ο Πιέρος Σωτηρίου, ο οποίος τόνισε πως όταν αποφασίσει να επιστρέψει στην Κύπρο, ο ΑΠΟΕΛ θα είναι η ομάδα που θα έχει τον πρώτο λόγο.

Ακόμη, δεν έκρυψε την επιθυμία του να συνεργαστεί κάποια στιγμή ξανά με τον Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος τον εμπιστεύθηκε όταν ήταν στον πάγκο των “γαλαζοκιτρίνων”…

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις φήμες περί επιστροφής του στην Κύπρο: «Είναι πάρα πολύ δύσκολο να έρθω αυτή την στιγμή στην Κύπρο. Έκανα μεταγραφή τον Ιανουάριο και η ομάδα μου δεν νομίζω να με αφήσει να πάω κάπου δανεικός, γιατί έρχονται παιχνίδια δύσκολα στην Ευρώπη. Στόχος μας είναι οι όμιλοι του Τσάμπιονς Λιγκ ή του Γιουρόπα Λιγκ, μετά δεν ξέρω. Αυτή την στιγμή, δεν θέλω να γυρίσω στην Κύπρο, αλλά δεν κλείνω καμία πόρτα».

Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Ομόνοιας: «Δεν μπορώ να αναφερθώ σε κάτι. Ο μάνατζερ μου χειρίζεται αυτά τα πράγματα. Απλά, δεν θέλω να αναφερθώ σε οτιδήποτε αυτή την στιγμή».

Για το αν υπήρξε επαφή με τον ΑΠΟΕΛ: «Ούτε γι΄ αυτό δεν θέλω να αναφέρω κάτι. Είναι νωρίς να επιστρέψω στην Κύπρο αυτή την στιγμή. Αυτό νομίζω λέει πολλά».

Για το πότε πιστεύει ότι θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στο νησί μας: «Δεν ξέρω αυτή την στιγμή πότε θα επιστρέψω στην Κύπρο. Το μόνο σημαντικό για εμένα, είναι να έχω την υγεία μου και να συνεχίσω να παίζω σε ψηλό επίπεδο. Όταν αποφασίσω να επιστρέψω στην Κύπρο, θα έχει κλείσει για μένα το κεφάλαιο διεθνούς καριέρας. Αν επιστρέψω, θα νιώθω ότι τα όνειρα μου για διεθνή καριέρα, δεν θα έχουν επιστροφή. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο να φύγω από την Κύπρο, αφού μία ξένη ομάδα, δύσκολα κοιτάζει έναν Κύπριο ποδοσφαιριστή».

Για το αν αισθάνεται ότι ο Τιμούρ Κετσπάγια του έδωσε το εφαλτήριο για να αναδείξει το ταλέντο του ή αν είναι απλά λόγια των δημοσιογράφων: «Όχι, δεν είναι λόγια των δημοσιογράφων. Ο κ. Κετσπάγια έβλεπε πόσο δούλευα στις προπονήσεις και μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ. Μπήκα και άρπαξα την ευκαιρία».

Για το αν θα ήθελε να συνεργαστεί ξανά με τον Γεωργιανό τεχνικό: «Αν υποθετικά ερχόμουν Κύπρο, ο ΑΠΟΕΛ θα είχε τον πρώτο λόγο. Τον δεύτερο δεν ξέρω, αλλά θα ήθελα σίγουρα να δουλέψω ξανά με τον κ. Κετσπάγια κάποια στιγμή».

The post Ο Πιέρος για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Ομόνοιας και αν είχε επαφές με ΑΠΟΕΛ – Θέλει ξανά…. Τιμούρ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τα έκαναν «Γης Μαδιάμ» στη Λεμεσό - Βίντεο από την άγρια συμπλοκή, η κατάσταση της υγείας των τραυματιών

Ηλεκτροπληξία: Οι κίνδυνοι και πώς μπορείς να προστατευθείς - Χιλιάδες τα ακατάλληλα υλικά στην αγορά

Απαγόρευση κινητών: Θα εφαρμοστεί με τη νέα σχολική χρονιά; Οι διαφωνίες και τα «στρατόπεδα» στη Βουλή

Σε πολιτικό συνέδριο τον Οκτώβριο οδηγείται η ΕΔΕΚ - Δεν τίθεται θέμα παραίτησης της ηγεσίας

Λευκός καπνός στη Σύνοδο Κορυφής - Συμφωνία των «27» για Φον ντερ Λάιεν, Κόστα και Κάλας

Μονή Αββακούμ: Ο Νεκτάριος φέρεται να εξόφλησε αυτοκίνητο με εισφορές πιστών – «Ο Ταμασού έχει έκθεση που τον δικαιώνει…»



Συγχαρητήρια ΠτΔ σε Φον ντερ Λάιεν, Κόστα και Κάλας - «Η ΕΕ θα προσφέρει ακόμη περισσότερα στους πολίτες της»

Συγχαρητήρια ΠτΔ σε Φον ντερ Λάιεν, Κόστα και Κάλας - «Η ΕΕ θα προσφέρει ακόμη περισσότερα στους πολίτες της»

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης συνεχάρη τους Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, τον Αντόνιο Κόστα και την Κάγια Κάλας για την επιλογή τους για την ηγεσία των θεσμών της ΕΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top