Την ερχόμενη εβδομάδα το Ετήσιο Σεμινάριο Διαιτησίας

Την ερχόμενη εβδομάδα το Ετήσιο Σεμινάριο Διαιτησίας

Την ερχόμενη εβδομάδα στην παρουσία του Προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας Μπερτράντ Λαγιέκ θα πραγματοποιηθεί το Ετήσιο Σεμινάριο Διαιτησίας.

Το πρόγραμμα του σεμιναρίου θα αρχίσει την Τρίτη 4 Αυγούστου με τους παρατηρητές Α’ και Β’ Κατηγορίας.

Θα ακολουθήσει στις 5-6 Αυγούστου διήμερο σεμινάριο για τους διαιτητές και βοηθούς διαιτητές κατηγορίας Elite καθώς και για τους υποσχόμενους διαιτητές και βοηθούς διαιτητές Β’ Κατηγορίας.

Σημειώνεται ότι στις 5 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί και η εξέταση φυσικής κατάστασης (FIFA test) για τους διαιτητές και βοηθούς διαιτητές κατηγορίας Elite και Premier.

Το σεμινάριο θα συνεχιστεί στις 7 και 8 Αυγούστου με την παρουσία των διαιτητών και βοηθών διαιτητών Β’ Κατηγορίας.

Οι εργασίες του σεμιναρίου θα γίνουν στη Λευκωσία.

Πηγή: www.cfa.com.cy

The post Την ερχόμενη εβδομάδα το Ετήσιο Σεμινάριο Διαιτησίας appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο. 

BEST OF TOTHEMAONLINE