Ο Πέτεφ… «πλήρωσε το μάρμαρο»

Ο Πέτεφ… «πλήρωσε το μάρμαρο»

Μετά από 8μηνη παρουσία στον πάγκο της ομάδας της Πολωνίας, Γιαγκελόνια, ο Ιβάιλο Πέτεφ αποτελεί παρελθόν.

Αυτό αναφέρουν δημοσιεύματα σε Πολωνία και Βουλγαρία, μιας και διοίκηση και κόσμος της Γιαγκελόνια, δεν ήταν ικανοποιημένοι από το έργο και τα αποτελέσματα της ομάδας και έτσι ο Πέτεφ… πλήρωσε το μάρμαρο.

Πλέον, ο πρώην προπονητής ΑΕΛ και Ομόνοιας είναι στο ψάξιμο για νέα ομάδα να πάρει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας.

 

The post Ο Πέτεφ… «πλήρωσε το μάρμαρο» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.