ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χα Ποτάμι: Εκδήλωση για πρόληψη αδικημάτων εναντίον περιουσίας

Χα Ποτάμι: Εκδήλωση για πρόληψη αδικημάτων εναντίον περιουσίας

Στο πλαίσιο της πρόληψης αδικημάτων εναντίον περιουσίας και σύσφιξης των σχέσεων μεταξύ Αστυνομίας και κοινού, πραγματοποιήθηκε χθες  το απόγευμα , σε αίθουσα, στην περιοχή Χα Ποτάμι στα Κούκλια, ενημερωτική εκδήλωση για κατοίκους της περιοχής .

Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο  Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Επιχειρήσεων Πάφου κ. Ν. Τσαππής, ο Υπεύθυνο Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου κ. Χ. Νίττης και ο Βοηθός Υπεύθυνος του  Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου Ι. Χριστοδούλου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι  συμμετέχοντες στην εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα μέτρα πρόληψης από διαρρήξεις και κλοπές, για τον θεσμό του Παρατηρητή της Γειτονιάς, καθώς και για τρόπους επικοινωνίας του κοινού με την Αστυνομία. 

Επίσης διανεμήθηκε διαφωτιστικό υλικό από μέλη της Κοινοτικής Αστυνόμευσης και οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να εγγραφούν ως νέα μέλη στο θεσμό του Παρατηρητή της Γειτονιάς, καταλήγει η ανακοίνωση.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

Για «πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, έκανε λόγο κατά την άφιξή του στη προπαρασκευαστική σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στις Βρυξελλες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όπου βρίσκεται για να συμμετάσχει στην σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top