Διάταγμα Αρχηγού Αστυνομίας: Τα οχήματα που απαγορεύεται να κυκλοφορούν σε ημερομηνίες του Αυγούστου

Διάταγμα Αρχηγού Αστυνομίας: Τα οχήματα που απαγορεύεται να κυκλοφορούν σε ημερομηνίες του Αυγούστου

Διάταγμα για μείωση της ταλαιπωρίας των εκδρομέων κυρίως κατά τις κυριακάτικες εξορμήσεις, εξέδωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας, Στέλιος Παπαθεοδώρου, το βράδυ της Παρασκευής (31/07).

Αναλυτικά:

Στο πλαίσιο των ευρύτερων μέτρων που λαμβάνει η αστυνομία για μείωση της ταλαιπωρίας των εκδρομέων κυρίως κατά τις κυριακάτικες εξορμήσεις τους, ο Αρχηγός Αστυνομίας κ. Στέλιος Παπαθεοδώρου, ασκώντας τις εξουσίες που του παρέχονται δυνάμει σχετικών διατάξεων του Περί Αστυνομίας Νόμου, έχει εκδώσει απαγορευτικά διατάγματα για τους ακόλουθους τύπους οχημάτων:

  1. Αρθρωτά μηχανοκίνητα οχήματα:

Καθορίζεται ότι κατά τις ημερομηνίες 2, 9, 16, 23 και 30 Αυγούστου 2020 και μεταξύ των ωρών 09:00-13:00 και 16:00-20:00, απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των αρθρωτών μηχανοκίνητων οχημάτων στους αυτοκινητόδρομους και στους υπεραστικούς δρόμους Λευκωσίας - Τροόδους, Λεμεσόυ – Πλατρών -Τροόδους, Πάφου - Πόλεως Χρυσοχούς και Επισκοπής  - Ομόδους. Επιπρόσθετα η πιο πάνω απαγόρευση ισχύει και στις 14 Αυγούστου, 2020, μεταξύ των ωρών 16:00 – 20:00 και στις 15 Αυγούστου, 2020, μεταξύ των ωρών 09:00 – 12:00 & 16:00 – 20:00.

  1. Γεωργικοί και δασικοί ελκυστήρες (τρακτέρ)

Καθορίζεται ότι στις 2, 9, 14, 15, 16, 23 και 30 Αυγούστου, 2020 και μεταξύ των ωρών 09:00 – 13:00 και 16:00 - 20:00, απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των γεωργικών και δασικών ελκυστήρων (τρακτέρ) στον υπεραστικό δρόμο Λευκωσίας – Τροόδους.

 Ταυτόχρονα η Αστυνομία και το Τμήμα Τροχαίας, συνεχίζει την επιτήρηση και τους ελέγχους στους αυτοκινητόδρομους και το δευτερεύον οδικό δίκτυο, για σκοπούς πρόληψης των τροχαίων συγκρούσεων και διευκόλυνσης των οδηγών εκεί και όπου παρατηρούνται προβλήματα.

Την ίδια στιγμή, η Αστυνομία θα συνεχίσει την εντατική επικοινωνία της με το κοινό, ενημερώνοντας σε τακτά χρονικά διαστήματα, για την κατάσταση που επικρατεί στο οδικό δίκτυο. Σχετικές αστυνομικές ανακοινώσεις θα δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα της Αστυνομίας, τους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, twitter) και την εφαρμογή για κινητές ηλεκτρονικές συσκευές (Application) της Αστυνομίας και καλείται το κοινό προτού αναχωρήσει για τον προορισμό του, να τις συμβουλεύεται.

Οι οδηγοί, κατά τις διακινήσεις τους, προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και υπομονετικοί, να τηρούν πιστά τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας, να συμμορφώνονται προς τα σήματα τροχαίας και τις υποδείξεις των αστυνομικών και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δημήτρης Παπαδάκης στο «T»: «Είμαι ευγνώμων απέναντι στον κόσμο της ΕΔΕΚ - Υπάρχει ένα μακρύ χέρι στο κόμμα, κάποιοι φοβούνται την επιστροφή μας»

Δημήτρης Παπαδάκης στο «T»: «Είμαι ευγνώμων απέναντι στον κόσμο της ΕΔΕΚ - Υπάρχει ένα μακρύ χέρι στο κόμμα, κάποιοι φοβούνται την επιστροφή μας»

Ο τέως Ευρωβουλευτής της ΕΔΕΚ και επι σειρά ετών σημαντικό στέλεχος του κόμματος Δημήτρης Παπαδάκης, αναφέρεται στα γεγονότα που οδήγησαν στη ρήξη του με την ηγεσία του κόμματος. Αναφέρεται στο περιστατικό που, όπως τονίζει, αποτέλεσε το «οριστικό τέλος» της σχέσης του με την ΕΔΕΚ. Παρά την ένταση και τον πόλεμο που –όπως περιγράφει– δέχθηκε από την τότε ηγεσία, υπό τον Μαρίνο Σιζόπουλο, δηλώνει ότι παραμένει ευγνώμων προς τη βάση του κόμματος, η οποία τον στήριξε σε δύο ευρωεκλογικές αναμετρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE