Η Παρί πήρε το Λιγκ Καπ από την άσπρη βούλα

Η Παρί πήρε το Λιγκ Καπ από την άσπρη βούλα

Μετά το 0-0 σε κανονική διάρκεια και παράταση, η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε με 6-5 της Λυών, στον τελικό του γαλλικού Λιγκ Καπ, με τον Πάμπλο Σαράμπια να ευστοχεί στο καθοριστικό πέναλτι.

Η Παρί ήταν το φαβορί και στον τελικό του Λιγκ Καπ, αλλά η Λυών, έδωσε τα πάντα για να κατακτήσει τον τίτλο.

Μετά από 120 λεπτά χωρίς γκολ, ο τίτλος κρίθηκε και στα πέναλτι εκεί που ο Τραορέ, αποδείχθηκε μοιραίος για τη Λυών, αστοχώντας στο πέναλτι, με το σκορ στο 5-5.

Ο Πάμπλο Σαράμπια, ήταν ψύχραιμος, διαμόρφωσε το 6-5 κι έτσι και το Λιγκ Καπ, κατέληξε στην Παρί Σεν Ζερμέν.
Πηγή:

The post Η Παρί πήρε το Λιγκ Καπ από την άσπρη βούλα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

Σε μια περίοδο, κατά την οποία ο Δημοκρατικός Συναγερμός καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές του διαφορές και να προετοιμαστεί για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η ηγεσία του κόμματος, επιλέγει να περιορίσει τις δημόσιες αντιπαραθέσεις. Η απόφαση να μην τοποθετούνται τα στελέχη για τα εσωκομματικά ζητήματα, τουλάχιστον μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές και δημόσιες αναρτήσεις, δείχνει την προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, πριν από την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE