ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν κινείται για την απόκτηση Γκρίλις

Δεν κινείται για την απόκτηση Γκρίλις

Η Άρσεναλ είχε δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωση του Τζακ Γκρίλις αλλά όπως φαίνεται δεν θα «κυνηγήσει» την απόκτησή του.

Ο Τζακ Γκρίλις πραγματοποίησε εντυπωσιακή σεζόν με τη φανέλα της Άστον Βίλα και δικαίως έχει συγκεντρώσει αρκετούς «μνηστήρες» για να τον αποκτήσουν. Μια εξ αυτών είναι και η Άρσεναλ, η οποία όμως όλα δείχνουν ότι θα αποχωρήσει από την «κούρσα» για την απόκτησή του.

Το συμβόλαιό του 24χρονου με την Βίλα λήγει το 2023 και σε αυτό δεν υπάρχει buy out. Οι «κανονιέρηδες» αποτέλεσαν μία από τις ομάδες που εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους φέτος για τον Άγγλο μεσοεπιθετικό, ωστόσο αυτή τη στιγμή κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να εξακολουθεί να συμβαίνει.

Σύμφωνα με το «Sky Sports», αρκετές ομάδες ήταν πρόθυμες να δώσουν ένα ποσό γύρω στα 80 εκατομμύρια ευρώ, με τους «χωριάτες» να παραμένουν ανένδοτοι. Η ομάδα του Ντιν Σμιθ θα μπει στη διαδικασία διαπραγματεύσεων με ένα ποσό άνω των 90 εκατομμυρίων ευρώ, κάτι που δεν επιτρέπει στην Άρσεναλ να τον εντάξει στο ρόστερ της.

Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα έχει δεχτεί σοβαρό οικονομικό πλήγμα καθώς έμεινε εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων και δεν θα μπορεί καταθέσει μια πρόταση τέτοιους ύψους.

Στη σεζόν που τελείωσε, ο Γκρίλις είχε οκτώ γκολ και έξι ασίστ, βοηθώντας σε μεγάλο βαθμό την ομάδα του να παραμείνει στην κατηγορία και να φτάσει στον τελικό του Λιγκ Καπ.

Πηγή: To10.gr

The post Δεν κινείται για την απόκτηση Γκρίλις appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Χωματερή» η Κύπρος: «Ενδεχομένως να υπάρχουν πέραν των 1000 παράνομων σκυβαλότοπων» - Τι δηλώνει ο Θεοπέμπτου στο «Τ»

Τερματισμός Απασχόλησης: Πόσο χρόνο προειδοποίησης οφείλει να δώσει ο εργοδότης;

Δημοτικό στον Κάμπο με μία μόνο μαθήτρια - Έκκληση σε σχολεία να επισκεφθούν τη μικρή Δήμητρα

Συνελήφθη 61χρονος ως ύποπτος για τον εμπρησμό τριών οχημάτων στη Λευκωσία

Κάποιος να… προστατεύσει τον Φειδία



ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

Για «πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, έκανε λόγο κατά την άφιξή του στη προπαρασκευαστική σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στις Βρυξελλες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όπου βρίσκεται για να συμμετάσχει στην σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top