«Μυστήριο» με Ίλισιτς: Γύρισε Σλοβενία και φήμες για κατάθλιψη και απιστία της γυναίκας του

«Μυστήριο» με Ίλισιτς: Γύρισε Σλοβενία και φήμες για κατάθλιψη και απιστία της γυναίκας του

Ο Γιόζιπ Ίλιτσιτς, ο οποίος δεν επρόκειτο να ενισχύσει την Αταλάντα στους αγώνες του Champions League λόγω «κακής φόρμας», φέρεται να γύρισε στην Σλοβενία, με τις φήμες να κάνουν λόγο για κατάθλιψη – Σενάρια ακόμα και για… απιστία της γυναίκας του!

Πριν από την καραντίνα, ο Γιόζιπ Ίλιτσιτς ήταν ο καλύτερος παίκτης και πρώτος σκόρερ της Αταλάντα. Μετά το lockdown, όμως, ο Σλοβένος είναι αγνώριστος και δεν επρόκειτο να ενισχύσει τους Μπεργκαμάσκι στους επικείμενους αγώνες του Champions League λόγω «κακής φόρμας».

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Σλοβένος επιθετικός αποχώρησε από το Μπέργκαμο και πέταξε για την χώρα του, προκειμένου να βρεθεί με την οικογένειά του. Οι «κακές γλώσσες» λένε ότι ο Ίλιτσιτς έπιασε την γυναίκα του, Τίνα Πολόβινα, να τον απατάει (!) και εξαιτίας αυτής της κατάστασης, έπεσε σε κατάθλιψη, με αποτέλεσμα να σκέφτεται ακόμα και να παρατήσει το ποδόσφαιρο, σε ηλικία 32 ετών!

Η κακή ψυχολογική κατάσταση του ποδοσφαιριστή πρέπει να θεωρείται δεδομένη, αν και άλλες πληροφορίες αναφέρουν ως λόγο αυτής την πανδημία και τις εικόνες που βίωσε στο πληγωμένο Μπέργκαμο ο Ίλιτσιτς, οι οποίες του θύμισαν τον εμφύλιο πόλεμο στην Γιουγκοσλαβία.

Υπάρχει, όμως, και τρίτο σενάριο που αφορά παλαιότερη ασθένειά του, εξαιτίας της οποίας το 2018 φοβήθηκε ότι θα έπρεπε να σταματήσει πρόωρα το ποδόσφαιρο, κάτι που ευτυχώς δεν συνέβη.

Όποιο και από τα σενάρια αν ισχύει, πάντως, δεδομένη πρέπει να θεωρείται η απουσία του Ίλιτσιτς μέχρι το τέλος μιας σεζόν, στην οποία είχε καταπληκτικούς αριθμούς, με 21 γκολ και εννέα ασίστ σε 34 συμμετοχές.

gazzetta.gr

The post «Μυστήριο» με Ίλισιτς: Γύρισε Σλοβενία και φήμες για κατάθλιψη και απιστία της γυναίκας του appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι απειλές του κατοχικού καθεστώτος και οι «προσδοκίες» για το αποτέλεσμα της νέας πενταμερούς διάσκεψης

Οι απειλές του κατοχικού καθεστώτος και οι «προσδοκίες» για το αποτέλεσμα της νέας πενταμερούς διάσκεψης

Οι δηλώσεις του λεγόμενου <υπουργού μεταφορών> Ερχάν Αρικλί για έκδοση <ενταλμάτων σύλληψης> για όσους χρησιμοποιούν> τ/κ περιουσίες στην ε/κ πλευρά ως αντίμετρο στις συλλήψεις για σφετερισμό ε/κ περιουσιών στα κατεχόμενα, εξανεμίζει κάθε <προσδοκία> για το αποτέλεσμα της νέας διευρυμένης διάσκεψης, τον Ιούλιο, στη Νέα Υόρκη. Μάλιστα, ο Αρικλί, αναφερόμενος στην διάσκεψη, ισχυρίστηκε ότι μετά τις συλλήψεις στη <νότια Κύπρο>, <η άτυπη αυτή διάσκεψη, δεν θα διαφέρει από ένα τουριστικό ταξίδι, χάνοντας και τα τελευταία ίχνη ελπίδας.>

BEST OF TOTHEMAONLINE