ΚΥΠΡΟΣ: Μεγάλος συνωστισμός στο αεροδρόμιο - Οργή πολιτών και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - VIDEO

ΚΥΠΡΟΣ: Μεγάλος συνωστισμός στο αεροδρόμιο - Οργή πολιτών και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - VIDEO

Μεγάλη κατακραυγή προκλήθηκε από σύσσωμη την κοινή γνώμη, μετά και από αναρτήσεις στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης που δείχνουν μεγάλο συνωστισμό στο αεροδρόμιο της Λάρνακας.

Το αποτέλεσμα του συνωστισμού, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που ανέβηκαν στη σελίδα 'Παραιτηθείτε - Κύπρος', είναι να μην υπάρχει περιθώριο για να κρατούνται οι απαραίτητες αποστάσεις.

Με ανάρτησή του, πολίτης που είχε μόλις καταφθάσει αναφέρει ότι ανάμειξαν τους επιβάτες από 2 πτήσεις. Όπως δηλώνει χαρακτηριστικά, "300 ατομα απο 2 πτησεις. Μία έξοδος, είμαστε σαν σαρδέλλες.Είναι τα νέα μετρα του Αεροδρομιου για τον κωρονοιό".

Αυτό φυσικά χτυπάει καμπανάκι στα αρμόδια όργανα τόσο του αεροδρομίου, όσο και του κράτους. Με αυτη την διαχείριση του κόσμου, δεν μπορούν να τηρηθούν τα στοιχειώδη υγειονομικά πρωτόκολλα.

Εντούτοις, όπως καταδεικνύουν και οι φωτογραφίες, η πλειοψηφία των επιβατών φοράει μάσκα.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο που αναρτήθηκαν στο facebook:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Η ΕΕ έχει τον πιο καθοριστικό ρόλο στη νέα προσπάθεια του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για επανέναρξη των συνομιλιών στο Κυπριακό, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, στις Βρυξέλλες. 

BEST OF TOTHEMAONLINE