Θέλει να «αρπάξει» τον Τιάγκο Αλκάνταρα από την Λίβερπουλ!

Θέλει να «αρπάξει» τον Τιάγκο Αλκάνταρα από την Λίβερπουλ!

Η επιβεβαίωση ότι ο Τιάγκο Αλκάνταρα φεύγει από την Μπάγερν Μονάχου… άνοιξε την όρεξη της Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία θέλει να μπει «σφήνα» στο έντονο φλερτ του Ισπανό-Βραζιλιάνου μέσου με την Λίβερπουλ.

Η επισημοποίηση της αποχώρησης του Τιάγκο Αλκάνταρα από την Μπάγερν Μονάχου έδειχνε πως άνοιγε διάπλατα τον δρόμο για την μετακίνηση του Ισπανό-Βραζιλιάνου μέσου στην Λίβερπουλ.

Ο εκτελεστικός πρόεδρος των Βαυαρών, Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε, ξεκαθάρισε ότι «δεν θα κάνουμε καλοκαιρινές εκπτώσεις», ατάκα που έδωσε την αφορμή στην Παρί Σεν Ζερμέν για να μπει… σφήνα.

Σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα «Le10Sport» η ομάδα του Τόμας Τούχελ, η οποία την Παρασκευή (31/07) ολοκλήρωσε την κατάκτηση του εγχώριου τρεμπλ, έκανε πρόταση ύψους τριάντα εκατομμυρίων ευρώ στην Μπάγερν, φιλοδοξώντας να… αρπάξει τον ποδοσφαιριστή από τα χέρια των Κόκκινων.

gazzetta.gr

The post Θέλει να «αρπάξει» τον Τιάγκο Αλκάνταρα από την Λίβερπουλ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Είμαστε εδώ για να μεταρρυθμίσουμε το κράτος με ένα και μοναδικό στόχο: να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE