ΛΕΜΕΣΟΣ: Έχασε τελικά την μάχη για τη ζωή ο 29χρονος Γιάννης - Προσέκρουσε βίαια σε κιγκλιδώματα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έχασε τελικά την μάχη για τη ζωή ο 29χρονος Γιάννης - Προσέκρουσε βίαια σε κιγκλιδώματα

Θανατηφόρο ήταν τελικά το ατύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής (02/08) στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού, με κατεύθυνση προς Λεμεσό.

Άλλος ένας νεαρός άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, ο 29χρονος Γιάννης Κολώνας.

Το δυστύχημα έγινε πλησίον της εξόδου, στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού, προς τα Πολεμίδια και το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο νεαρός φαίνεται να απώλεσε τον έλεγχο της μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτας που οδηγούσε, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Όπως πληροφορούμαστε, ο 29χρονος χτύπησε βίαια στα μεταλλικά κιγκλιδώματα στην δεξιά πλευρά του δρόμου ενώ δεν έφερε προστατευτικό κράνος.

Σημειώνουμε ότι η έξοδος είχε κλείσει για ορισμένο χρονικό διάστημα, με την τροχαία να ρυθμίζει την κυκλοφορία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Άπαντες παρόντες στον Λευκό Οίκο - Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνάντηση Ζελένσκι - Τραμπ

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Άπαντες παρόντες στον Λευκό Οίκο - Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνάντηση Ζελένσκι - Τραμπ

  Σε εξέλιξη βρίσκεται η κρίσιμη συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι για το Ουκρανικό. Οι εγγυήσεις ασφαλείας και κυρίως το εδαφικό είναι τα δύο «καυτά» θέματα που θα κυριαρχήσουν στις συνομιλίες, στο πλαίσιο μιας ειρηνευτικής συμφωνίας. Ο Ουκρανός πρόεδρος αναμένεται να βρεθεί υπό πίεση, όπως μαρτυρά και η τελευταία ανάρτηση Τραμπ, πως η Ουκρανία δεν θα ανακτήσει την Κριμαία, ούτε θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline.

BEST OF TOTHEMAONLINE