«Φρένο» για Νεϊμάρ και Λαουτάρο!

«Φρένο» για Νεϊμάρ και Λαουτάρο!

Φρένο στα μεταγραφικά σενάρια, που εμπλέκουν την Μπαρτσελόνα με τους Νεϊμάρ και Λαουτάρο Μαρτίνες, έβαλε με συνέντευξή του στην καταλανική “Sport” ο πρόεδρος των μπλαουγκράνα, Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου.

Την ώρα που τα ονόματα των Νεϊμάρ και Λαουτάρο Μαρτίνες είναι τα πλέον καυτά που φιγουράρουν στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι για την Μπαρτσελονα, ο Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου θέλησε να κρατήσει αποστάσεις, ξεκαθαρίζοντας πως με τα υπάρχοντα δεδομένα δεν μπορεί να υπάρχει συμφωνία είτε με τον Βραζιλιάνο είτε με τον Αργεντινό.

“Η Μπαρτσελόνα έχει μιλήσει με την Ίντερ για τον Λαουτάρο τις τελευταίες εβδομάδες αλλά οι συζητήσεις έχουν παγώσει με κοινή συγκατάθεση. Η τωρινή κατάσταση δεν επιτρέπει μεγάλα μεταγραφικά ποσά”, είπε ο Νο 1 διοικητικός παράγοντας των μπλαουγκράνα για την περίπτωση του στράικερ των νερατζούρι, ενώ για τον Νεϊμάρ που είχαν φουντώσει οι φήμες περί επιστροφής του στην Βαρκελώνη, είπε:

“Με τα τωρινά δεδομένα, όχι, Δεν υπάρχει περίπτωση για τη μεταγραφή του. Η Παρί Σεν Ζερμέν δε θέλει να τον πουλήσει άλλωστε, γεγονός που βγάζει νόημα γιατί είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Το καλοκαίρι του 2020 προσπαθήσαμε πολύ σκληρά να τον υπογράψουμε αλλά αυτό το καλοκαίρι δε θα κάνουμε καθόλου προσπάθεια”.Όσον αφορά στα σενάρια που θέλουν τον Άνσου Φάτι να έχει μπει στο στόχαστρο πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων μετά την εξαιρετική παρουσία του στην παρθενική του σεζόν με την “Μπάρτσα”, ήταν κατηγορηματικός: “Ο Άνσου δεν είναι προς πώληση. Είναι αναγκαίος για το μέλλον του συλλόγου”.

Πηγή: Sport24.gr

The post «Φρένο» για Νεϊμάρ και Λαουτάρο! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Μέτρα στήριξης της οικονομίας ανακοινώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον απόηχο των επιπτώσεων που προκάλεσε ο πόλεμος στο Ιράν και το νέο κύμα αυξήσεων στις τιμές του πετρελαίου, η τιμή του οποίου φαίνεται να σταθεροποιείται – προς το παρόν – κοντά στα 100 δολάρια.

BEST OF TOTHEMAONLINE