Σώθηκε η Τζένοα – «Έπεσε» η Λέτσε

Σώθηκε η Τζένοα – «Έπεσε» η Λέτσε

 

Η Τζένοα, κρατούσε την παραμονή στα χέρια της, γνωρίζοντας ότι με νίκη, δε θα την ένοιαζε τι θα γινόταν στο παιχνίδι της Λέτσε με τη Βερόνα.

Ο Σανάμπρια ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής των Γενοβέζων, σκοράροντας στο 13’ και στο 25’, ενώ ο Ρομέρο, έκανε το 3-0 στο 44’, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Την ίδια ώρα, η Λέτσε, έχανε με 0-2 από την Πάρμα από νωρίς (αυτογκόλ του Λουτσιόνι στο 11’, Καπράνι στο 24’), αλλά με τον Μπαράκ και τον Μετσαρέλο στο 40’ και στο 45’, ισοφάρισε πριν την ανάπαυλα.

Στο 52ο λεπτό, ο Κορνέλιος και στο 66ο ο Ινγκλέζε, έκαναν το 2-4, για την Πάρμα και το μόνο που κατάφερε η Λέτσε, ήταν να μειώσει στο τελικό 3-4, με τον Λαπαντούλα, στο 68’.

Στα άλλα παιχνίδια, η Ουντινέζε νίκησε με 0-1 στην έδρα της Σασουόλο, με γκολ του Οκάκα στο 53’, ενώ Μπολόνια και Τορίνο, ήρθαν ισόπαλες με 1-1, με τα γκολ των Σβάνμπεργκ (18’) και Ζάζα στο (56’).

Πηγή: Sport-fm.gr

The post Σώθηκε η Τζένοα – «Έπεσε» η Λέτσε appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

THEMASPORTS: Πιο Δυναμικό. Πιο Αποκλειστικό. Πιο Μπροστά.

THEMASPORTS: Πιο Δυναμικό. Πιο Αποκλειστικό. Πιο Μπροστά.

Σε μια εποχή όπου η ενημέρωση εξελίσσεται με ταχύτητα… πρωταθλητισμού, το Themasports πραγματοποιεί ένα εντυπωσιακό άλμα στο μέλλον. Παρουσιάζει τη νέα του εικόνα, τη νέα του φιλοσοφία, αλλά και έναν ανανεωμένο αέρα που στοχεύει να αλλάξει τα δεδομένα στο αθλητικό ρεπορτάζ στην Κύπρο.