Έφαγε «πόρτα» από Φόρεστ σε πρόταση για Κας!

Έφαγε «πόρτα» από Φόρεστ σε πρόταση για Κας!

Πρόταση πολλών εκατομμυρίων για την απόκτηση του Μάτι Κας κατέθεσαν οι «λεπίδες».

Τον σχεδιασμό της για τη νέα σεζόν έχει αρχίσει ήδη η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, έπειτα από μία εξαιρετική σεζόν στην Premier League και στο πλαίσιο αυτό έχει στο στόχαστρό της έναν παίκτη της Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο λόγος για τον 22χρονο δεξιό οπισθοφύλακα, Μάτι Κας, που τη φετινή σεζόν είχε 45 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας 3 γκολ και μοιράζοντας 5 ασίστ.

Οι «λεπίδες» κατέθεσαν πρόταση ύψους 11 εκατ. ευρώ, αλλά η Φόρεστ απέρριψε την πρόταση, καθώς αναμένεται πλειστηριασμός, με Γουέστ Χαμ και Σαουθάμπτον να είναι πιθανό να μπαίνουν στη μάχη απόκτησή του.

Πηγή: Sport-fm.gr

The post Έφαγε «πόρτα» από Φόρεστ σε πρόταση για Κας! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές για την εκτελεστική εξουσία στο θέμα της ΑΤΑ, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφέροντας πως η απόφαση των εργοδοτικών οργανώσεων ν’ απορρίψουν το προσχέδιο μόνιμης συμφωνίας για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή της κυβέρνησης «σίγουρα δεν είναι θετική». Ωστόσο, δεν θέλησε ν’ αποκαλύψει ποιες είναι αυτές ο επιλογές, ενώ σημείωσε πως  το κείμενο που διαβάστηκε την Κυριακή στις εργοδοτικές οργανώσεις ήταν το ίδιο με αυτό στις συντεχνίες τη Δευτέρα.