Ε. ΓΙΟΛΙΤΗ: Έρευνα εναντίον της γυναίκας που παραβίασε τον αυτοπεριορισμό - 'Όπου προκύπτουν ευθύνες, θα αποδοθούν'

Ε. ΓΙΟΛΙΤΗ: Έρευνα εναντίον της γυναίκας που παραβίασε τον αυτοπεριορισμό - 'Όπου προκύπτουν ευθύνες, θα αποδοθούν'

Σε περιορισμό υπό επιτήρηση τέθηκε η γυναίκα η οποία έφτασε πρόσφατα στην Κύπρο από τις ΗΠΑ, κι’ ενώ έπρεπε να παραμείνει σε αυτοπεριορισμό, παραβίασε το διάταγμα με αποτέλεσμα την πρόκληση εξάπλωσης του κορωνοϊού  σε άλλα άτομα.

Με ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, η Υπουργός Δικαιοσύνης, Έμιλυ Γιολίτη, σημείωσε ότι διεξάγονται έρευνες μέσω καταθέσεων για να διαπιστωθεί αν προκύπτουν κατηγορίες εναντίον της γυναίκας.

Ταυτόχρονα, η κ. Γιολίτη, τόνισε ότι ‘όπου προκύπτουν ευθύνες σε ένα θέμα τόσο σοβαρό, θα αποδοθούν’.

Θυμίζουμε ότι η εν λόγω γυναίκα έφθασε στην Λάρνακα από τις ΗΠΑ και βγήκε από τον υποχρεωτικό αυτοπεριοσμό των 14 ημερών, ενώ την 3η μέρα κινήθηκε σε διάφορες περιοχές. Πέραν τούτου, διοργάνωσε πάρτι της κόρης της το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τη μόλυνση άλλων ατόμων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ - Οι προκλήσεις ενόψει βουλευτικών και ο κίνδυνος αποκλεισμού-Ερωτήματα για επιστροφή Παπαδάκη και Ευσταθίου

ΕΔΕΚ - Οι προκλήσεις ενόψει βουλευτικών και ο κίνδυνος αποκλεισμού-Ερωτήματα για επιστροφή Παπαδάκη και Ευσταθίου

Η ΕΔΕΚ βαδίζει προς τις βουλευτικές εκλογές του 2026 αντιμέτωπη με τη μεγαλύτερη πρόκληση της σύγχρονης ιστορίας της: Την επανένταξή της στο πολιτικό σκηνικό ως σοβαρός και υπολογίσιμος παίκτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE