Αλληλεγγύη για πέντε αποχωρήσαντες από ΔΗΚΟ: 'Να σταματήσουν να πιέζουν βουλευτές και στελέχη μας να τους ακολουθήσουν'

Αλληλεγγύη για πέντε αποχωρήσαντες από ΔΗΚΟ: 'Να σταματήσουν να πιέζουν βουλευτές και στελέχη μας να τους ακολουθήσουν'

Ανακοίνωση σχετικά με τους 'πέντε' που αποχώρησαν από το ΔΗΚΟ εξέδωσε η Αλληλεγγύη, την Δευτέρα (03/08).

Μάλιστα, το Κίνημα καλεί τους πέντε που αποχώρησαν από το Δημοκρατικό Κόμμα να σταματήσουν να πιέζουν βουλευτές και στελέχη για να τους ακολουθήσουν.

Αναλυτικά:

Έχουμε πιστώσει «με καταπόνηση τους από συνειδησιακό ζήτημα», ως μια από της αιτίες που οδήγησαν σε αποχώρηση από το ΔΗΚΟ, τους φίλους βουλευτές και αξιωματούχους που ίδρυσαν την πλατφόρμα.

Θυμίζουμε ότι επικαλέστηκαν τη σύμπλευση του ΔΗΚΟ με την Αλληλεγγύη και την Ελένη Θεοχάρους που ανήκουν στο αντιδιζωνικό μέτωπο, ενώ οι ίδιοι είναι υποστηρικτές της ακραιφνούς ΔΔΟ. Ως εδώ καλώς. Τους καλούμε όμως να σταματήσουν να ενοχλούν, να πιέζουν και να παροτρύνουν στελέχη και βουλευτές του Κινήματος μας να τους ακολουθήσουν. Αυτό είναι απαράδεκτο. Για να μην τους θυμίσουμε τον μύθο της κολοβής αλεπούς. Μιας και εμείς δεν έχουμε στο DNA την ΔΔΟ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE