Α. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Παρέλαβε την Δημαρχία Αγλαντζιάς

Α. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Παρέλαβε την Δημαρχία Αγλαντζιάς

Σε μια σεμνή τελετή ο εκτελών χρέη Δημάρχου, Αντιδήμαρχος Μάριος Χειρίδης, παρέδωσε τη Δημαρχία Αγλαντζιάς και το αντίστοιχο κόσμημα στο νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Αγλαντζιάς Ανδρέα Κωνσταντίνου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, παραλαμβάνοντας ο κ. Κωνσταντίνου ανέφερε ότι μετά τις εκλογές έχει αφήσει στο περιθώριο την κομματική του ταυτότητα και προχωρεί για το καλό του συνόλου του Δήμου. Πρόσθεσε ότι έρχεται στο Δήμο ως συνεργάτης με στόχο να συνεχίσει με πράξεις για το υπόλοιπο της θητείας.

Ο Αντιδήμαρχος κ. Χειρίδης εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς την Υπηρεσία του Δήμου για τη συνεργασία, για την περίοδο στην οποία δημάρχευε και υποσχέθηκε στον κ. Κωνσταντίνου κάθε δυνατή στήριξη για την επιτυχία του έργου του.

Ο Δημοτικός Γραμματέας Χάρης Τσαγγαρίδης αφού συνεχάρη το νέο Δήμαρχο, μετέφερε τη διαβεβαίωση ότι η Υπηρεσία του Δήμου θα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο και επαγγελματισμό για να ευοδωθούν οι στόχοι και τα οράματα του νέου Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Στον δρόμο προς τις βουλευτικές- Οι προκλήσεις και η «επανασύνδεση»κομμάτων με τη βάση

Στον δρόμο προς τις βουλευτικές- Οι προκλήσεις και η «επανασύνδεση»κομμάτων με τη βάση

Σε τροχιά βουλευτικών εκλογών εισέρχονται δειλά-δειλά τα κόμματα, τα οποία αφού ξεπέρασαν το σοκ των διπλών εκλογών του Ιουνίου του 2024, προσπαθούν να σταθούν ξανά στα πόδια τους, κοιτάζοντας μπροστά και ευελπιστώντας ότι εκείνο που βίωσαν τον περασμένο Ιούνιο, δεν πρόκειται να επαναληφθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE