Λεπτομέρειες για τις εγγραφές και προπονήσεις για τη γυναικεία ακαδημία ποδοσφαίρου της Ομόνοιας

Λεπτομέρειες για τις εγγραφές και προπονήσεις για τη γυναικεία ακαδημία ποδοσφαίρου της Ομόνοιας

Στην επίσημη της ιστοσελίδα η Ομόνοια ενημερώνει…

«Αρχίζει προπονήσεις στις 31 Αυγούστου η Γυναικεία Ακαδημία Ποδοσφαίρου! Οι προπονήσεις θα διεξάγονται Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη από τις 17:30 μέχρι τις 19:00, στα γήπεδα «ΑΣΠΙΣ Γερίου» και θα έχουν διάρκεια 1 ωρας και 30 λεπτών.

Τα κορίτσια θα είναι ηλικίας από 6 μέχρι 17 χρόνων, ενώ το «τριφύλλι» θα συμμετέχει με τις ομάδες U13 και U17 στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα 2020-2021.

Αναλυτικά πιο κάτω πληροφορίες για εγγραφή και τις προπονήσεις:

The post Λεπτομέρειες για τις εγγραφές και προπονήσεις για τη γυναικεία ακαδημία ποδοσφαίρου της Ομόνοιας appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του ΗΒ για την επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του ΗΒ για την επανένωση της Κύπρου

Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του Ηνωμένου Βασιλείου για την επανένωση της Κύπρου και του λαού της, για τον τερματισμό της τουρκικής στρατιωτικής κατοχής σε ευρωπαϊκό έδαφος, δήλωσε ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης στην ομιλία του στη δεξίωση του Ύπατου Αρμοστή του Ηνωμένου Βασιλείου στη Λευκωσία με αφορμή τον εορτασμό των γενεθλίων του Βασιλιά Καρόλου Γ'.

BEST OF TOTHEMAONLINE