Λεπτομέρειες για τις εγγραφές και προπονήσεις για τη γυναικεία ακαδημία ποδοσφαίρου της Ομόνοιας

Λεπτομέρειες για τις εγγραφές και προπονήσεις για τη γυναικεία ακαδημία ποδοσφαίρου της Ομόνοιας

Στην επίσημη της ιστοσελίδα η Ομόνοια ενημερώνει…

«Αρχίζει προπονήσεις στις 31 Αυγούστου η Γυναικεία Ακαδημία Ποδοσφαίρου! Οι προπονήσεις θα διεξάγονται Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη από τις 17:30 μέχρι τις 19:00, στα γήπεδα «ΑΣΠΙΣ Γερίου» και θα έχουν διάρκεια 1 ωρας και 30 λεπτών.

Τα κορίτσια θα είναι ηλικίας από 6 μέχρι 17 χρόνων, ενώ το «τριφύλλι» θα συμμετέχει με τις ομάδες U13 και U17 στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα 2020-2021.

Αναλυτικά πιο κάτω πληροφορίες για εγγραφή και τις προπονήσεις:

The post Λεπτομέρειες για τις εγγραφές και προπονήσεις για τη γυναικεία ακαδημία ποδοσφαίρου της Ομόνοιας appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.