Αυγουστιάτικη Πανσέληνος: Οι πρώτες εικόνες από το φεγγάρι που καθηλώνει

Αυγουστιάτικη Πανσέληνος: Οι πρώτες εικόνες από το φεγγάρι που καθηλώνει

Μαγεύει η Πανσέληνος του Αυγούστου όσους σηκώνουν το βλέμμα τους στον ουρανό και βλέπουν το φεγγάρι, το βράδυ της Δευτέρας 3 Αυγούστου.

Η Αυγουστιάτικη Πανσέληνος θεωρείται η μεγαλύτερη και ομορφότερη πανσέληνος του έτους, ενώ η επόμενη πέφτει στις 2 Σεπτεμβρίου.

Το όνομα «Φεγγάρι του Οξύρρυγχου» και «Φεγγάρι της Μουρούνας» το έλαβε από τους ιθαγενείς κατοίκους της Αμερικής, καθώς τότε ψάρευαν το συγκεκριμένο ψάρι.

Οι πρώτες φωτογραφίες από την εμφάνιση της Σελήνης στον ουρανό είναι εντυπωσιακές.

Δείτε εντυπωσιακές φωτογραφίες:

 

Από In.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE