ΠΑΦΟΣ: Επίδοξος μεθυσμένος ‘κλέφτης’ δεν τα … κατάφερε

ΠΑΦΟΣ: Επίδοξος μεθυσμένος ‘κλέφτης’ δεν τα … κατάφερε

Δεν τα κατάφερε να κλέψει αρτοποιείο στην Πάφο, 42χρονος άνδρας. με την Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου να διερευνά υπόθεση διάρρηξης.

Το περιστατικό συνέβη στις 23:00 το βράδυ της Δευτέρας (03/08).

Μετά από καταγγελία από πολίτη, ο οποίος είδε τις ύποπτες κινήσεις του 42χρονου, η Αστυνομία μετέβηκε στο εν λόγω αρτοποιείο, όπου και βρήκε τον επίδοξο ληστή σε κατάσταση μέθης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οπως διαπιστώθηκε κι από τις εξετάσεις, η πλαϊνή πόρτα του φούρνου ήταν παραβιασμένη με κατσαβίδι. Παρόλα αυτά, δεν κλάπηκε κάτι, καθώς ο διαρρήκτης δεν ήταν σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση.

Ακολούθως, εντοπίστηκε και ενημερώθηκε ο ιδιοκτήτης του αρτοποιείου.

Ο 42χρονος, ο οποίος είναι μόνιμος κάτοικος Πάφου, συνελήφθη επ’ αυτοφώρω, και μεταφέρθηκε στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, όπου και κατηγορήθηκε για τα αδικήματα της πρόκλησης ανησυχίας και μέθης.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE