ΠΑΦΟΣ: Επίδοξος μεθυσμένος ‘κλέφτης’ δεν τα … κατάφερε

ΠΑΦΟΣ: Επίδοξος μεθυσμένος ‘κλέφτης’ δεν τα … κατάφερε

Δεν τα κατάφερε να κλέψει αρτοποιείο στην Πάφο, 42χρονος άνδρας. με την Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου να διερευνά υπόθεση διάρρηξης.

Το περιστατικό συνέβη στις 23:00 το βράδυ της Δευτέρας (03/08).

Μετά από καταγγελία από πολίτη, ο οποίος είδε τις ύποπτες κινήσεις του 42χρονου, η Αστυνομία μετέβηκε στο εν λόγω αρτοποιείο, όπου και βρήκε τον επίδοξο ληστή σε κατάσταση μέθης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οπως διαπιστώθηκε κι από τις εξετάσεις, η πλαϊνή πόρτα του φούρνου ήταν παραβιασμένη με κατσαβίδι. Παρόλα αυτά, δεν κλάπηκε κάτι, καθώς ο διαρρήκτης δεν ήταν σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση.

Ακολούθως, εντοπίστηκε και ενημερώθηκε ο ιδιοκτήτης του αρτοποιείου.

Ο 42χρονος, ο οποίος είναι μόνιμος κάτοικος Πάφου, συνελήφθη επ’ αυτοφώρω, και μεταφέρθηκε στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, όπου και κατηγορήθηκε για τα αδικήματα της πρόκλησης ανησυχίας και μέθης.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα του Έρχιουρμαν για τον αφθώδη πυρετό - «Η συνεργασία είναι αναπόφευκτη»

Μήνυμα του Έρχιουρμαν για τον αφθώδη πυρετό - «Η συνεργασία είναι αναπόφευκτη»

Μήνυμα συνεργασίας απηύθυνε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, μετά την αποστολή 60.000 δόσεων εμβολίου κατά του αφθώδους πυρετού στις ελεύθερες περιοχές, αναφέροντας ότι «η συνεργασία σε τέτοιου είδους ζητήματα είναι αναπόφευκτη».

BEST OF TOTHEMAONLINE