Διπλό μεταγραφικό «κτύπημα» – Συμφώνησε με Βέργο και Μάζουρεκ

Διπλό μεταγραφικό «κτύπημα» – Συμφώνησε με Βέργο και Μάζουρεκ

Διπλό «χτύπημα» για τον Παναιτωλικό αφού εκτός από τον Νίκο Βέργο έχει συμφωνήσει και με τον Φράνκο Μάζουρεκ.

Έτοιμος να επιστρέψει στον Παναιτωλικό έπειτα από έναν χρόνο είναι ο Μάζουρεκ. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός πέρυσι τέτοια εποχή άφησε το Αγρίνιο για λογαριασμό της Λέφσκι Σόφιας και τώρα είναι έτοιμος να φορέσει και πάλι τη φανέλα του Παναιτωλικού.

Η Λαμία ήταν αυτή που κινήθηκε δυναμικά για να τον αποκτήσει, όμως από τη στιγμή που ο Παναιτωλικός εκδήλωσε ενδιαφέρον, ο Μάζουρεκ δεν το σκέφτηκε. Είπε το «ναι» και πλέον ετοιμάζει τις βαλίτσες του για Ελλάδα.

Πηγή: www.sdna.gr

The post Διπλό μεταγραφικό «κτύπημα» – Συμφώνησε με Βέργο και Μάζουρεκ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE