ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έφερε στην Κύπρο Ουρουγουανό μεσοεπιθετικό που αγωνίστηκε στη Λα Λίγκα! (ΦΩΤΟΓΡΦΙΑ)

Έφερε στην Κύπρο Ουρουγουανό μεσοεπιθετικό που αγωνίστηκε στη Λα Λίγκα! (ΦΩΤΟΓΡΦΙΑ)

Η Αλκή με ανακοίνωση της γνωστοποεί την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Φακούντο Γκουιχόν.

Αναλυτικά: 

«Καλωσόρισες Facundo Guichón

Ποδοσφαιριστής της ΑΛΚΗΣ είναι από σήμερα ο Facundo Guichón. Πρόκειται για Ουρουγουανό ποδοσφαιριστή με πλούσιες παραστάσεις από το ισπανικό πρωτάθλημα.

Την αγωνιστική περίοδο 2014/15 έπαιξε σε 32 αγώνες με την φανέλα της Αλκορκόν στη Λα Λίγκα και την αμέσως επόμενη χρονιά πήγε στην Ντεπορτίβο Αλαβές με την οποία συμπλήρωσε 30 αγώνες στην μεγάλη κατηγορία της Ισπανίας. Στην χώρα της ιβηρικής Χερσονήσου, αγωνίστηκε και στην Σεγούντα Ντιβιζιόν με την φανέλα της Λαγκοστέρα. Συγκεκριμένα, την περίοδο 2017/18 έπαιξε σε 28 αγώνες και συμπλήρωσε 2100 λεπτά.

Τελευταίος του ποδοσφαιρικός σταθμός είναι η Deportes Iquique στην Χιλή. Βρίσκεται εκεί από το 2019 και συμπλήρωσε 698 λεπτά συμμετοχής.

Πρόκειται για άλλη μια ποιοτική προσθήκη, η οποία αναμένεται να βοηθήσει την ΑΛΚΗ να υλοποιήσει το στόχο της για επιστροφή στα σαλόνια της Α’ κατηγορίας. Η παρουσία ποδοσφαιριστών στο ρόστερ, με τεράστια εμπειρία από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, μας γεμίζει με αισιοδοξία ότι θα έχουμε μια πολύ καλή σεζόν.

Καλωσορίζουμε τον Facundo στην οικογένεια της Αλκής και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την κυανέρυθρη φανέλα».

The post Έφερε στην Κύπρο Ουρουγουανό μεσοεπιθετικό που αγωνίστηκε στη Λα Λίγκα! (ΦΩΤΟΓΡΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Πισωγύρισμα» στα καύσιμα - Οριακές αυξήσεις στα πρατήρια - Παίρνει την ανιούσα ο «μαύρος χρυσός»

Τα «χρυσά» κλειδιά της ΑΗΚ: Δικαιολογούνται τα 26 ευρώ; - Φωτογραφία απεικονίζει γιατί πρέπει να χρησιμοποιούνται

Παύση Γ. Ελεγκτή: Συνεχίζεται με την αντεξέταση του Μιχαηλίδη η διαδικασία στο Αν. Δικαστικό Συμβούλιο

Καμίνι η Κύπρος: Έρχεται νέα άνοδος της θερμοκρασίας - Αναλυτική πρόγνωση μέχρι την Παρασκευή



Καμία ελπίδα για συνέχιση των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό - Η άρνηση Τατάρ και τα παιχνίδια του Κόλιν Στιούαρτ εις βάρος της Λευκωσίας

Καμία ελπίδα για συνέχιση των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό - Η άρνηση Τατάρ και τα παιχνίδια του Κόλιν Στιούαρτ εις βάρος της Λευκωσίας

Η τελευταία πράξη της αποστολής της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ φαίνεται ότι γράφτηκε στο Λονδίνο κατά τη συνάντηση που είχε η κα Ολγκίν με τον Ερσίν Τατάρ, η οποία σύμφωνα με κύκλους γύρω από τον κατοχικό ηγέτη είχε την αναμενόμενη κατάληξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top