Θέλει να κλείσει την καριέρα της με πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ η Κινοσίδου

Θέλει να κλείσει την καριέρα της με πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ η Κινοσίδου

H Kική Κινοσίδου, παίκτρια των Απόλλων Ladies μίλησε στην επίσημη σελίδα της ομάδας τονίζοντας πως θέλει να κλείσει την καριέρα της με πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά: 

«Είμαι πολύ χαρούμενη και ενθουσιασμένη που θα παίξω για άλλον έναν χρόνο στην αγαπημένη μου ομάδα.
Ο στόχος μου είναι να τελειώσω την καριέρα μου περνώντας στην επόμενη φάση του champions league στους 16 γιατί ποτέ δεν το έχουμε πετύχει, φυσικά ο στόχος μας όπως και κάθε χρόνο να πάρουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Motto :Είναι δύσκολο να νικήσεις ένα άτομο που δεν τα παρατάει ποτέ».

The post Θέλει να κλείσει την καριέρα της με πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ η Κινοσίδου appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE