ΣΥΜΦΩΝΙΑ με βασικό γρανάζι της Ομόνοιας και… 2022!

ΣΥΜΦΩΝΙΑ με βασικό γρανάζι της Ομόνοιας και… 2022!

Σημαντική εξέλιξη με Γιαν Λέζιακς και Ομόνοια, καθώς οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το 2022.

Οι επαφές είχαν αρχίσει πριν την πανδημία του κορωνοϊού, ωστόσο, κάπου εκεί «πάγωσαν», μέχρι που ήρθε οριστική κατάληξη στο θέμα. Έτσι, αν και ο Τσέχος αμυντικός είχε συμβόλαιο μέχρι το 2021, έβαλε την… τζίφρα του για να μείνει στους πράσινους τουλάχιστον για δύο ακόμα χρόνια.

Ο Λέζιακς τη λήξασα σεζόν κατέγραψε 25 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ενώ είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος ξεχώρισε, είναι βασικό γρανάζι και σίγουρα μόνο θετικό πρόσημο έχει αυτή η εξέλιξη για το τριφύλλι.

 

The post ΣΥΜΦΩΝΙΑ με βασικό γρανάζι της Ομόνοιας και… 2022! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιστορική αλλαγή στην ΕΔΕΚ: Στα 27 της έγινε η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος - Βίντεο

Ιστορική αλλαγή στην ΕΔΕΚ: Στα 27 της έγινε η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος - Βίντεο

Νέα σελίδα ανοίγει στην ΕΔΕΚ, με τη Σοφία Χριστοδούλου Μακρή να αναδεικνύεται νέα Πρόεδρος του κόμματος, γράφοντας παράλληλα ιστορία ως η πρώτη γυναίκα και η νεαρότερη Πρόεδρος του Κινήματος.