ΛΑΡΝΑΚΑ: 49χρονος δεν έχει δώσει σημεία ζωής εδώ και δύο μέρες- Μήπως τον έχετε δει; ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: 49χρονος δεν έχει δώσει σημεία ζωής εδώ και δύο μέρες- Μήπως τον έχετε δει; ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία την φωτογραφία και τα στοιχεία 49χρονου η τύχη του οποίου αγνοείται. Γίνεται έκκληση στο κοινό για πληροφορίες που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό του

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του GOSPODARCZYK MARIUSZ PIOTR, 49 ετών, από την Πολωνία, ο οποίος ελλείπει από το χώρο διαμονής του, στη Λάρνακα, από τις 4 Αυγούστου 2020. 

Ο 49χρονος περιγράφεται ως ύψους 1.80μ. περίπου, ισχυρής σωματικής διάπλασης, με κοντά, αραιά, καστανόξανθα μαλλιά. 

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας στο τηλέφωνο 24-804060 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.   

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης για παναπεργία: «Η θετική κατάληξη περνά μέσα από τον υπεύθυνο διάλογο και την κοινή βούληση όλων των πλευρών»

Λετυμπιώτης για παναπεργία: «Η θετική κατάληξη περνά μέσα από τον υπεύθυνο διάλογο και την κοινή βούληση όλων των πλευρών»

Για την στάση της Κυβέρνησης αναφορικά με την παναπεργία που προκήρυξαν οι συντεχνίες για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ), μίλησε o Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE