Ο Δρ Καραγιάννης μίλησε στο Τρίτο του ΡΙΚ για τις σχέσεις του με τον Κωστρίκη μετά τη διαφωνία τους

Ο Δρ Καραγιάννης μίλησε στο Τρίτο του ΡΙΚ για τις σχέσεις του με τον Κωστρίκη μετά τη διαφωνία τους

Για την διαφωνία του με τον Λεόντιο Κωστρίκη κλήθηκε να τοποθετηθεί το μέλος της επιδημιολογικής ομάδας του Υπουργείου Υγείας, δρ. Πέτρος Καραγιάννης.

Μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή «Απογευματινός Καφές στο Τρίτο», κλήθηκε από τον δημοσιογράφο Χριστόδουλο Χριστοδούλου να τοποθετηθεί για την διαφωνία του ως προς το κύμα κρουσμάτων κορωνοϊού.

Ο Δρ Καραγιάννης ξεκαθάρισε πως παραμένει πολύ καλός φίλος με τον Δρ Κωστρίκη, τονίζοντας ότι και οι διαφωνίες μεταξύ επιστημόνων ενδείκνυνται γιατί έτσι μπορεί η επιστήμη μπορεί να υπηρετήσει καλύτερα την κοινωνία.

Διευκρίνισε, μάλιστα, ότι όταν έκανε εκτίμηση ο κ. Κωστρίκης μιλώντας για 1.000 με 1.500 κρούσματα στη Λεμεσό, δεν ήταν όλα τα δεδομένα γνωστά, ενώ όταν μίλησε ο ίδιος ένα 24ωρο αργότερα είχαν γίνει γνωστά άλλα δεδομένα.

Με απλά λόγια απέδωσε τη διαφωνία τους σε τοποθετήσεις οι οποίες τη στιγμή που έγιναν υπήρχαν διαφορετικά δεδομένα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα πυρά ΑΚΕΛ κατά ΠτΔ - «Επέλεξε να ξεπλύνει το ΕΛΑΜ, προκαλεί ερωτηματικά»

Νέα πυρά ΑΚΕΛ κατά ΠτΔ - «Επέλεξε να ξεπλύνει το ΕΛΑΜ, προκαλεί ερωτηματικά»

Την στάση του Προέδρου Χριστοδουλίδη απέναντι στο ΕΛΑΜ, κακίζει το ΑΚΕΛ με ανακοίνωσή του.