51 Κύπριοι επαναπατρίσθηκαν από το Λίβανο με ναυλωμένη πτήση

51 Κύπριοι επαναπατρίσθηκαν από το Λίβανο με ναυλωμένη πτήση

Έφτασε στις 21:50 της Πέμπτης 6/8 στο αεροδρόμιο Λάρνακας, η ναυλωμένη πτήση του κυπριακού Υπουργείου Εξωτερικών, μέσω της οποίας επαναπατρίσθηκαν 51 Κύπριοι πολίτες του Λιβάνου.


Όλοι οι επιβάτες των Κυπριακών Αερογραμμών θα υποβληθούν σε τεστ για τον κορωνοϊό και θα μεταφερθούν σε καραντίνα για 14 ημέρες, είτε σε ξενοδοχείο, είτε στο σπίτι τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Κύπριοι που δήλωσαν ενδιαφέρον για επαναπατρισμό είναι περισσότεροι, ωστόσο δεν ολοκλήρωσαν τις διαδικασίες για την πτήση και έτσι δεν αποκλείεται εντός των ημερών να υπάρξει και δεύτερη ναυλωμένη πτήση. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν - Κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ - Tην ονόμασαν «Lion's Roar»

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν - Κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ - Tην ονόμασαν «Lion's Roar»

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.