Έκκληση Προέδρου Αναστασιάδη για προσφορά τροφίμων για τον Λίβανο

Έκκληση Προέδρου Αναστασιάδη για προσφορά τροφίμων για τον Λίβανο

Έκκληση προς όλους τους Κύπριους πολίτες, τις εταιρείες και επιχειρήσεις, όπως συνδράμουν, προσφέροντας απλόχερα στον έρανο για συλλογή συγκεκριμένων ειδών τροφίμων για τον Λίβανο απευθύνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

«Με συναίσθηση του δράματος που βιώνει ο γειτονικός φίλος λαός του Λιβάνου καθώς και των επειγουσών αναγκών σε τρόφιμα που έχει και λαμβάνοντας υπόψη την έκκληση για βοήθεια της φίλης χώρας, απευθύνω έκκληση προς όλους τους Κύπριους πολίτες, τις εταιρείες και επιχειρήσεις, όπως συνδράμουν, προσφέροντας απλόχερα στον έρανο που ξεκίνησε σε όλες τις επαρχίες της ελεύθερης Κύπρου για τη συλλογή συγκεκριμένων ειδών τροφίμων, με την οργάνωση και υπό αιγίδα του Γραφείου του Επιτρόπου Εθελοντισμού», αναφέρει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης σε γραπτή του δήλωση, σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας.

Είμαι σίγουρος, προσθέτει, «ότι άμεση και αθρόα θα είναι η προσφορά του λαού μας, ο οποίος γνωρίζει από δυσκολίες, έχοντας βιώσει τραγικές καταστάσεις, και ο οποίος διαχρονικά τρέφει αισθήματα φιλίας και εκτίμησης προς τον λαό του Λιβάνου, αλλά και συμπόνοιας για τη δοκιμασία που διέρχεται αυτή την ώρα».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Η συνέντευξη του Αβέρωφ Νεοφύτου στον Φειδία Παναγιώτου, ήρθε σε μια στιγμή που ο ΔΗΣΥ βρίσκεται μπροστά σε μια συζήτηση, την οποία μέχρι τώρα μπορούσε να κρατά σε δεύτερο πλάνο: ποιος θα οδηγήσει την παράταξη στις Προεδρικές του 2028. Οι ενδιαφερόμενοι είναι γνωστοί. Η Αννίτα Δημητρίου, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης, έχουν ήδη μπει- με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- στο κάδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE