Στη Βηρυτό ο Σαρλ Μισέλ

Στη Βηρυτό ο Σαρλ Μισέλ

O Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ ανακοίνωσε ότι θα μεταβεί αύριο στο Λίβανο για να εκφράσει "την αλληλεγγύη της Ευρώπης στους πολίτες".

Σε προσωπική του ανάρτηση δηλώνει "σοκαρισμένος και λυπημένος" και τονίζει ότι "στεκόμαστε δίπλα σε όλους τους πληγέντες και θα παράσχουμε βοήθεια". Ο ίδιος ανακοίνωσε ότι θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο Aούν, τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Ναμπίχ Μπερ και τον Πρωθυπουργό Χασάν Ντίαπ.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Ως «μια νέα αντανάκλαση μιας τυραννικής ελληνοκυπριακής νοοτροπίας» και «προειδοποιητικό σημάδι για όλους όσοι πιστεύουν στη δημοκρατία και την ισότητα», αποτελούν οι πιέσεις που ασκήθηκαν στον Αφζάλ Καν, τον Βρετανό Βουλευτή, μετά την παράνομη επίσκεψή του στην «τδβκ» κατόπιν πρόσκλησής του, αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE