ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Να Μετατρέψουμε την Πανδημία σε Ευκαιρία

Να Μετατρέψουμε την Πανδημία σε Ευκαιρία

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου και Πρόεδρος της Συνόδου των Πρυτάνεων των Κυπριακών Πανεπιστημίων, Καθηγητής Παντελής Σκλιάς, δήλωσε:

«Η δυναμική που έχει αναπτυχθεί στο χώρο της Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης τον καιρό της πανδημίας, εκτός από προκλήσεις δημιουργεί ευκαιρίες και προοπτικές. Η εγγραφή σε καινοτόμα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου, αποτελεί λύση για όσες και όσους αναζητούν αξιόπιστες διεξόδους, ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη περίοδο, με χαμηλό κόστος, μέσα από ευέλικτες μορφές διδασκαλίας και εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Οι ανακοινώσεις του Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης (ΔΙΠΑΕ) της Κυπριακής Δημοκρατίας, του ΔΟΑΤΑΠ της Ελληνικής Δημοκρατίας, του Υπουργού Παιδείας της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Πρόδρομου Προδρόμου, και της Ελληνικής Δημοκρατίας κα. Νίκη Κεραμέως, συγκλίνουν σε ένα σημείο:


Την εποχή της πανδημίας, η εξ αποστάσεως και ευέλικτη μορφή διδασκαλίας και αξιολόγησης είναι κεκτημένο.
Καλώ όλες και όλους, όσες και όσους ενδιαφέρονται ή σκέφτονται την εγγραφή τους στα προπτυχιακά ή μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών του Πανεπιστημίου μας, να το πράξουν άμεσα, αξιοποιώντας τις σύγχρονες δυνατότητες που προσφέρει η τεχνολογία με ακόμη πιο χαμηλό κόστος και χωρίς έκπτωση στην ποιότητα. Να μετατρέψουμε την πανδημία σε ευκαιρία.»

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Φονικό στην Πάφο: Στο νοσοκομείο η μητέρα του θύματος - Φαίνεται να δέχθηκε σπρώξιμο κατά την διάρκεια της αντιπαράθεσης

Ρίχνουν «στάχτη» στα μάτια καταναλωτών και τους πωλούν διαμάντια «μαϊμού» - Πώς τους ξεγελούν και τι να προσέξετε

Μονή Αββακούμ: Αντιμέτωποι με 19 κατηγορίες και 14 χρόνια φυλάκισης - Ποιος έδωσε τα χρήματα της εγγύησης

«Λαμπάδιασαν» όχημα 34χρονου στη Λεμεσό - Υπέστη εκτεταμένες ζημιές

Βρετανία: Ποιος είναι ο ο νέος Πρωθυπουργός, Κιρ Στάρμερ - Η πορεία του μέχρι τη Ντάουνινγκ Στριτ

Aπολύθηκες; Μάθε τα δικαιώματα σου - Ολες οι λεπτομέρειες



Έπεσαν οι τόνοι στο εθνικό συμβούλιο - Δρομολόγηση συγκεκριμένων κινήσεων σε διπλωματικό επίπεδο.

Έπεσαν οι τόνοι στο εθνικό συμβούλιο - Δρομολόγηση συγκεκριμένων κινήσεων σε διπλωματικό επίπεδο.

Μία από τις κρισιμότερες συνεδριάσεις του Εθνικού Συμβουλίου η σημερινή, η οποία πραγματοποιήθηκε υπό το φως των προκαταρκτικών εκθέσεων του ΓΓ των ΗΕ για την ΟΥΝΦΙΚΥΠ και λίγες μέρες πριν την ετοιμασία της έκθεσης Ολγκίν, η οποία σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, αναμένεται στις 10 Ιουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top