ΟΔΗΓΟΙ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Κλείνουν δρόμοι λόγω εργασιών ανάπλασης της Λεωφόρου Μακαρίου στη Λευκωσία

ΟΔΗΓΟΙ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Κλείνουν δρόμοι λόγω εργασιών ανάπλασης της Λεωφόρου Μακαρίου στη Λευκωσία

Κλείνει το Σάββατο (08/08) από τις 6.00 π.μ. μέχρι τις 6:00μ.μ της Τετάρτης 12 Αυγούστου η συμβολή των Λεωφόρων Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’, Σπύρου Κυπριανού και Διγενή Ακρίτα για εργασίες που αφορούν το έργο της ανάπλασης της Λεωφόρου Μακαρίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Λευκωσίας, οι εργασίες είναι εξαιρετικής σημασίας αφού αφορούν τη σύνδεση των υπόγειων δικτύων υποδομών (ΣΑΛ, όμβριων υδάτων, CYTA, ΑΗΚ) στον κόμβο Μακαρίου-Σπύρου Κυπριανού-Διγενή Ακρίτα.

Ο Δήμος Λευκωσίας, αναφέρει η ανακοίνωση, «επέλεξε όπως οι εργασίες αρχίσουν αυτή την περίοδο που η τροχαία κίνηση στη Λευκωσία είναι αισθητά μειωμένη και έχει εξασφαλίσει την πλήρη συνεργασία με όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες και τα συνεργεία του εργολάβου που θα εργάζονται με εκτεταμένο ωράριο για να ολοκληρώσουν τις απαιτούμενες εργασίες εντός του προβλεπόμενου χρονοδιαγράμματος».
 
Όλες οι κινήσεις από Σπύρου Κυπριανού και Διγενή Ακρίτα και αντίστροφα, οι κινήσεις από Μακαρίου προς Σπύρου Κυπριανού, Διγενή Ακρίτα και Κρήτης καθώς και η διακίνηση από Διγενή Ακρίτα προς την οδό Κρήτης δεν θα μπορούν να πραγματοποιηθούν, προστίθεται.
 
Σημειώνεται ότι οι εναλλακτικές πορείες της τροχαίας κίνησης φαίνονται στον χάρτη που επισυνάπτεται με την ανακοίνωση.
 
Ο Δήμος Λευκωσίας απολογείται για την ταλαιπωρία και καλεί τους οδηγούς να είναι προσεκτικοί και να ακολουθούν τα σήματα της τροχαίας.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE