Φιρμάνι για τη δημιουργία του AEK LARNACA TV! Πότε βγαίνει στον αέρα και τι θα καλύπτει

Φιρμάνι για τη δημιουργία του AEK LARNACA TV! Πότε βγαίνει στον αέρα και τι θα καλύπτει

Ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου της ΑΕΚ Λάρνακας:

“Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την δημιουργία του AEK LARNACA TV.

Σκοπός είναι να χαράξουμε μία δυναμική πορεία στον διαδικτυακό και ψηφιακό κόσμο και ταυτόχρονα το πιο σημαντικό να καλύψουμε την ανάγκη για μία πιο στενή επαφή και επικοινωνία με τον φίλαθλο κόσμο μας.

Σε αυτά τα πλαίσια προχωράμε στην δημιουργία του AEK LARNACA TV, στο οποίο θα συμπεριλαμβάνονται live streaming συνεντεύξεις Τύπου, συνεντεύξεις πρωταγωνιστών, παρακάμερα από τους εντός έδρας αγώνες, εκπομπές για να γνωρίσουμε τους ποδοσφαιριστές μας μέσα και έξω από το γήπεδο, αφιερωματικές εκπομπές με προσωπικότητες του παρελθόντος που δόξασαν την ΑΕΚ και προηγουμένως ΕΠΑ και Πεζοπορικού, εκπομπές για τις Ακαδημίες και τα παιδιά που έρχονται για να στελεχώσουν μελλοντικά την πρώτη ομάδα, καθώς και διάφορα άλλα θέματα που θα προκύψουν κατά την διάρκεια της χρονιάς.

Το AEK LARNACA TV βγαίνει στον αέρα την επόμενη βδομάδα, με συνεντεύξεις που ενδιαφέρουν και την live streaming μετάδοση του φιλικού αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο την ΑΕΛ στο ΑΕΚ ARENA (Παρασκευή 14/08, 19:00).

Το διαδικτυακό κανάλι της ομάδας μας γίνεται σε συνεργασία με την εταιρεία ALL ABOUT SUCCESS LTD”.

The post Φιρμάνι για τη δημιουργία του AEK LARNACA TV! Πότε βγαίνει στον αέρα και τι θα καλύπτει appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Γάζα: Θετικά τα πρώτα σχόλια για τις προτάσεις της ΚΔ – Σε εξέλιξη το έγγραφο - «Το τι έχει σημασία είναι να υλοποιηθεί»

ΠτΔ για Γάζα: Θετικά τα πρώτα σχόλια για τις προτάσεις της ΚΔ – Σε εξέλιξη το έγγραφο - «Το τι έχει σημασία είναι να υλοποιηθεί»

Τα πρώτα σχόλια που λάβαμε στην Αίγυπτο ήταν πολύ θετικά για το πόσο συγκεκριμένη και προετοιμασμένη ήταν η χώρα μας, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στην πρόταση που υπέβαλε στη Σύνοδο για την Ειρήνη σε σχέση με τη Γάζα, σημειώνοντας, παράλληλα, ότι η κριτική που ασκείται για το θέμα είναι κακόβουλη.

BEST OF TOTHEMAONLINE