Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό
Νεκρός εντοπίστηκε 27χρονος άνδρας από τη Συρία σε οικία στον Ύψωνα, όπου ξέσπασε πυρκαγιά το απόγευμα του Σαββάτου (7/6).
Οι εορτασμοί γίνονται κάθε χρόνο για την επέτειο των βομβαρδισμών της Τηλλυρίας από την τουρκική αεροπορία, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Επιτροπής για τη διάνοιξη των οδοφραγμάτων Τηλλυρίας, Ανδρέα Καρό.
Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ανέφερε πως η διέλευση καθυστέρησε λίγο και ξεκίνησε ένα τέταρτο μετά τις 08:00. Σημείωσε δε, πως η καθυστέρηση, οφείλεται κυρίως σε θέματα διαδικασιών.
Ο κ. Καρός επεσήμανε πως κάποιοι εκ των Τ/κ αναμένεται να φθάσουν μέσω θαλάσσης με πλοία στον κόλπο των Κοκκίνων μέσω Κερύνειας.
Στις εκδηλώσεις, ανέφερε ο κ. Καρός στο ΚΥΠΕ, αναμένεται να παραστούν από τα κατεχόμενα και "αξιωματούχοι", καθώς και ο ηγέτης των Τ/κ Μουσταφά Ακιντζί, ο οποίος αναμένεται να μεταβεί στην περιοχή με ελικόπτερο, λίγο μετά την άφιξη των Τουρκοκυπρίων με λεωφορεία και δια θαλάσσης.
Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις