Χαμός στο twitter για την ενδυμασία του Ράμος: «Σερβιτόρος, μπαρίστα μέχρι και… Peaky Blinders»! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Χαμός στο twitter για την ενδυμασία του Ράμος: «Σερβιτόρος, μπαρίστα μέχρι και… Peaky Blinders»! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Αρκετοί ήταν αυτοί οι οποίοι έσπευσαν να σχολιάσουν την ενδυμασία που επέλεξε ο Σέρχιο Ράμος, για να παρακολουθήσει από τις εξέδρες του «Ετιχαντ» την προσπάθεια της ομάδας του, στον αγώνα με την Σίτι.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός, είχε αποβληθεί στο πρώτο ματς με την Σίτι στο «Μπερναμπέου» κι έτσι δεν μπόρεσε να προσφέρει τις υπηρεσίες του, στη ρεβάνς. Παρ’ όλα αυτά ο Σέρχιο Ράμος, βρέθηκε δίπλα στην ομάδα και παρακολούθησε την προσπάθεια των συμπαικτών του, από τις εξέδρες του «Ετιχαντ».

Ο 34χρονος αμυντικός, παρά το γεγονός πως δεν αγωνιζόταν, κατάφερε να στρέψει τα βλέμματα όλων πάνω του, λόγω του ντυσίματος του. Ο Ράμος επέλεξε να βάλει ένα μαύρο γιλέκο, ένα άσπρο πουκάμισο και μία γραβάτα.

Ετσι, αρκετοί θαυμαστές του και μη, σχολίασαν, μέσω Twitter, την εμφάνιση του, παρομοιάζοντας τον με σερβιτόρο ή ακόμα και με barista. Μάλιστα, κάποιοι τόνισαν πως θα μπορούσε να παίξει άνετα ρόλο στην τηλεοπτική σειρά «Peaky Blinders», ενώ ακόμα και η αεροπορική εταιρεία RyanAir, με χιουμοριστικό τρόπο… προσέλαβε τον Ισπανό στόπερ για τη θέση του barista.

d.write(‘<sc’+’ript data-ws=”‘+ws+'” data-h=”‘+h+'” data-s=”‘+s+'” data-iframe=”‘+asIframe+'” data-kw=”‘+kw+'” data-p=”‘+p+'” src=”//static.adman.gr/adman.js” ></sc’+’ript>’);
else Adman.ws(ws, s, asIframe, h, p, kw);}());

gazzetta.gr

The post Χαμός στο twitter για την ενδυμασία του Ράμος: «Σερβιτόρος, μπαρίστα μέχρι και… Peaky Blinders»! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό θρίλερ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τα κομματικά επιτελεία να βρίσκονται σε διαρκή κινητικότητα και τις διεργασίες να πυκνώνουν όσο πλησιάζει η πρώτη συνεδρία της νέας Ολομέλειας. Συναντήσεις, τηλεφωνήματα, ανεπίσημες επαφές και παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνθέτουν το σκηνικό ενός πολύπλοκου πολιτικού παζλ, στο οποίο τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE