ΠΑΦΟΣ: Νεκρός ο Ιωάννης Μιχαήλ - Η νεκροτομή θα ρίξει 'φως' στα αίτια του θανάτου του

ΠΑΦΟΣ: Νεκρός ο Ιωάννης Μιχαήλ - Η νεκροτομή θα ρίξει 'φως' στα αίτια του θανάτου του

Oγδονταδιάχρονος Ελληνοκύπριος ο Ιωάννης Μιχαήλ 82 ετών από την Χλώρακα τραυματίστηκε θανάσιμα ενώ προσπαθούσε να σταθμεύσει το όχημα του.


Σύμφωνα με την Αστυνομία και την Τροχαία Πάφου, ο 82χρονος οδηγός γύρω στις 07:30 το πρωί  στην προσπάθεια του να σταθμεύσει το όχημα του στο κέντρο της Πάφου, πλησίον της Δημοτικής αγοράς  και ενώ βρισκόταν με το ένα πόδι στο όχημα και με το άλλο εκτός,  το όχημα του κινήθηκε προς τα πίσω με αποτέλεσμα να τραυματιστεί από πτώση του στο έδαφος και τραυματισμό του στην άσφαλτο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αυτός είναι ο νέος Διοικητής της Ειρηνευτικής Δύναμης

Αυτός είναι ο νέος Διοικητής της Ειρηνευτικής Δύναμης

Ο ΓΓ ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωσε σήμερα τον διορισμό του Υποστρατήγου Μοχάμαντ Ασαντουλάχ Μινχαζούλ ‘Αλαμ στη θέση του Διοικητή της Ειρηνευτικής Δύναμης των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο (ΟΥΝΦΙΚΥΠ).

BEST OF TOTHEMAONLINE