Ξεκίνησε από τη Ρεάλ Μαδρίτης και έρχεται στα Κυπριακά… ΣΑΛΟΝΙΑ

Ξεκίνησε από τη Ρεάλ Μαδρίτης και έρχεται στα Κυπριακά… ΣΑΛΟΝΙΑ

Σε προχωρημένες επαφές με τον Ισπανό Ομάρ Σαντάνα βρίσκεται η διοίκηση του Ολυμπιακού Λευκωσίας, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ThemaSports.com.

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ τα τελευταία χρόνια έβγαζε το ψωμί του στην Πολωνία.

Οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία και σύντομα αναμένονται εξελίξεις.

Δείτε ΕΔΩ το βιογραφικό του.

Σε μία άλλη εξέλιξη, “ναυάγησε” τελικά η απόκτηση του 21χρονου Βραζιλιάνου επιθετικού, Κλέιτον Μοντέιρο Ντα Κόστα, Iταϊτίνγκα, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τη Σιόν μέχρι το 2023.

Ο Ολυμπιακός συμφώνησε αρχικά να τον αποκτήσει ως δανεικό, όμως στη συνέχεια οι Ελβετοί αξίωσαν ένα σημαντικό ποσό για τον παραχωρήσουν και ως εκ τούτου, το deal δεν ολοκληρώθηκε.

Ρεπορτάζ: Πόλυς Χαραλάμπους

Επιμέλεια: Γιάννος Ιωάννου

The post Ξεκίνησε από τη Ρεάλ Μαδρίτης και έρχεται στα Κυπριακά… ΣΑΛΟΝΙΑ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: €1,18 δισ. από τον Κανονισμό SAFE για ενίσχυση της άμυνας της Κύπρου – «Ιδιαίτερη σημασία υπό το φως της διεθνούς συγκυρίας»

Λετυμπιώτης: €1,18 δισ. από τον Κανονισμό SAFE για ενίσχυση της άμυνας της Κύπρου – «Ιδιαίτερη σημασία υπό το φως της διεθνούς συγκυρίας»

Η απόφαση για εφαρμογή του Κανονισμού SAFE αποκτά ιδιαίτερη σημασία υπό το φως της διεθνούς συγκυρίας, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης