ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έγινε η προκλήρωση: Αυτοί είναι οι ΤΡΕΙΣ πιθανοί αντίπαλοι της Ομόνοιας στην κλήρωση του Α΄ προκριματικού! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Έγινε η προκλήρωση: Αυτοί είναι οι ΤΡΕΙΣ πιθανοί αντίπαλοι της Ομόνοιας στην κλήρωση του Α΄ προκριματικού! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Η UEFA έκανε την προκλήρωση για τον Α΄ προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ, η κλήρωση του οποίου θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Κυριακής (09/08, 13:00).

Ως εκ τούτου, η Ομόνοια έμαθε τους πιθανούς της αντιπάλους!

Συγκεκριμένα, το “τριφύλλι” το οποίο θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση για τη σεζόν 2020-2021, θα αντιμετωπίσει μία εκ των Μπούντουτσνοστ Μαυροβουνίου, Αραράτ Αρμενίας και Φλοριάνα Μάλτας.

Ως γνωστό, οι αγώνες θα είναι μονοί (δηλαδή η πρόκριση θα κριθεί σε ένα ματς) και σε όλα τα ζευγάρια που θα προκύψουν από την κληρωτίδα, θα γίνει κλήρωση και για την έδρα που θα διεξαχθεί το κάθε παιχνίδι.

Με απλά λόγια, η Ομόνοια ελπίζει ότι όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος της, παρότι θα είναι σίγουρα το φαβορί για την πρόκριση, να της κάνει το χατίρι η θεά τύχη και να “βγάλει” το ΓΣΠ.

Οι “πράσινοι” τοποθετήθηκαν στο τρίτο γκρουπ της προκλήρωσης, ως “ισχυροί”:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Μία εκ των Μπούντουτσνοστ (Μαυροβουνίου), Αραράτ (Αρμενίας) και Φλοριάνα (Μάλτας) θα αντιμετωπίσουμε στον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League. Η ΟΥΕΦΑ πραγματοποίησε την προκλήρωση για τους πιθανούς αντιπάλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στον πρώτο προκριματικό, όπου θα συμμετάσχει στο γκρουπ των «δυνατών». Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 13:00 το μεσημέρι και ο πρώτος αγώνας της ομάδας μας θα διεξαχθεί στις 18 ή 19 Αυγούστου. Υπενθυμίζεται πως η πρόκριση θα κριθεί σε έναν αγώνα.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OMONOIA FC (@omonoiafootball) στις

Δείτε ΕΔΩ όλα τα γκρουπ της προκλήρωσης με τους “ισχυρούς” και “ανίσχυρους” του Α΄ προκριματικού του Τσάμπιονς Λιγκ. 

The post Έγινε η προκλήρωση: Αυτοί είναι οι ΤΡΕΙΣ πιθανοί αντίπαλοι της Ομόνοιας στην κλήρωση του Α΄ προκριματικού! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σε καμία περίπτωση δεν συζητάμε για λύση δύο κρατών»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σε καμία περίπτωση δεν συζητάμε για λύση δύο κρατών»

«Σε καμία περίπτωση δεν συζητάμε για λύση δύο κρατών», δήλωσε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (DPA).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top