ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποστάρισμα Ομόνοιας για Αραράτ – Αναφορά στον Ρωσοαρμένιο πρόεδρο και στο αστέρι της

Ποστάρισμα Ομόνοιας για Αραράτ – Αναφορά στον Ρωσοαρμένιο πρόεδρο και στο αστέρι της

Ανάρτηση από την Ομόνοια, μετά την κλήρωση του Α΄ προκριματικού του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου το “τριφύλλι” θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Αραράτ Αρμενίας, με την πρόκριση να κρίνεται σε ένα παιχνίδι.

Αναλυτικά:

«Την Αραράτ έφερε η κληρωτίδα απέναντι στην ομάδα μας για τον 1ο προκριματικό του Champions League. Η ομάδα από την Αρμένια κέρδισε τη συμμετοχή στη διοργάνωση μέσω της κατάκτησης του πρωταθλήματος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Το πρωταθλημα Αρμενίας 2019-20 ολοκληρώθηκε στις 14 Ιουλίου, ενώ σήμερα διεξάγεται ο αγώνας για το Σούπερ Καπ ανάμεσα στην Αραράτ και τη Νόα.

Η Aραράτ είναι νεοσύστατη ομάδα καθώς ιδρύθηκε το 2017 και εδρεύει στην πρωτεύουσα της χώρας, Γερεβάν. Χρησιμοποιεί ως έδρα το Στάδιο της Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας του Γερεβάν χωρητικότητας 1428 θεατών.

Από την μέρα ίδρυσης της πρωταγωνιστεί στο Αρμενικό ποδόσφαιρο καθώς σε τρία χρόνια ζωής έχει κερδίσει ήδη δύο πρωταθλήματα και ένα Σούπερ καπ.

Έχει δώσει οκτώ παιχνίδια στα κύπελλα Ευρώπης μετρώντας ήδη δύο προκρίσεις στο ενεργητικό της, ενώ πέρσι έφτασε μέχρι τα Play-Off του Europa League.

Πρόεδρος της ομάδας είναι ο Ρωσοαρμένιος, Σαμβέλ Καραπετιάν, ενώ προπονητής είναι ο Ισπανός, Νταβίντ Καμπάνια, ο οποίος ανέλαβε τα καθήκοντα του πριν από μερικές μέρες στις 22 Ιουλίου.

Το ρόστερ της μέχρι στιγμής αποτελείται κυρίως από ξένους ποδοσφαιριστές. Εξ αυτών μεγαλύτερο όνομα θεωρείται ο Γάλλος ακραίος επιθετικός, Γιοάν Γκουφράν, με μεγάλη θητεία στα γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ με τη φανέλα της Νιούκαστλ».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Την Αραράτ έφερε η κληρωτίδα απέναντι στην ομάδα μας για τον 1ο προκριματικό του Champions League. Η ομάδα από την Αρμένια κέρδισε τη συμμετοχή στη διοργάνωση μέσω της κατάκτησης του πρωταθλήματος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Το πρωταθλημα Αρμενίας 2019-20 ολοκληρώθηκε στις 14 Ιουλίου, ενώ σήμερα διεξάγεται ο αγώνας για το Σούπερ Καπ ανάμεσα στην Αραράτ και τη Νόα. Η Aραράτ είναι νεοσύστατη ομάδα καθώς ιδρύθηκε το 2017 και εδρεύει στην πρωτεύουσα της χώρας, Γερεβάν. Χρησιμοποιεί ως έδρα το Στάδιο της Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας του Γερεβάν χωρητικότητας 1428 θεατών. Από την μέρα ίδρυσης της πρωταγωνιστεί στο Αρμενικό ποδόσφαιρο καθώς σε τρία χρόνια ζωής έχει κερδίσει ήδη δύο πρωταθλήματα και ένα Σούπερ καπ. Έχει δώσει οκτώ παιχνίδια στα κύπελλα Ευρώπης μετρώντας ήδη δύο προκρίσεις στο ενεργητικό της, ενώ πέρσι έφτασε μέχρι τα Play-Off του Europa League. Πρόεδρος της ομάδας είναι ο Ρωσοαρμένιος, Σαμβέλ Καραπετιάν, ενώ προπονητής είναι ο Ισπανός, Νταβίντ Καμπάνια, ο οποίος ανέλαβε τα καθήκοντα του πριν από μερικές μέρες στις 22 Ιουλίου. Το ρόστερ της μέχρι στιγμής αποτελείται κυρίως από ξένους ποδοσφαιριστές. Εξ αυτών μεγαλύτερο όνομα θεωρείται ο Γάλλος ακραίος επιθετικός, Γιοάν Γκουφράν, με μεγάλη θητεία στα γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ με τη φανέλα της Νιουκάστλ. #OMONOIA

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OMONOIA FC (@omonoiafootball) στις

The post Ποστάρισμα Ομόνοιας για Αραράτ – Αναφορά στον Ρωσοαρμένιο πρόεδρο και στο αστέρι της appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top