Η κοινή… πορεία των Σελίμοβιτς, Σαρδινέρο

Η κοινή… πορεία των Σελίμοβιτς, Σαρδινέρο

Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός και ο 30χρονος ακραίος μετά την παρουσία τους στον Απόλλων Λεμεσού θα είναι συμπαίκτες και στους Κρητικούς

Στην μπάλα ο παράγοντας ομοιογένεια είναι πάρα πολύ σημαντικός, κυρίως όταν αφορά την έλευση ξένων παικτών σε μία νέα χώρα για κάποια καινούργια ομάδα.

Ο ΟΦΗ προτιμά μέχρι στιγμής την αγορά της Κύπρου, από όπου έχουν έρθει ήδη οι Αντριάν Σαρδινέρο, Πραξιτέλης Βούρος, ενώ παίκτης της ομάδας λογίζεται και ο Βαχίντ Σελίμοβιτς.

Ο 23χρονος στόπερ αναμένεται τις επόμενες ημέρες στο Ηράκλειο για να υπογράψει και κοινός παρανομαστής του ίδιου με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό είναι πως ήταν συμπαίκτες στον Απόλλων Λεμεσού, όπου μάλιστα συνυπήρξαν με τον Περικλή Παπαπαναγή, τον άμεσο συνεργάτη του Γιώργου Σίμου.

Ο 30χρονος ακραίος πήγε στο Τσίρειο το καλοκαίρι του 2016, ενώ ο νεαρός αμυντικός τον Γενάρη του 2019, στα μέσα δηλαδή της προπερασμένης σεζόν.

Για 1,5 αγωνιστική περίοδο φορούσαν την ίδια φανέλα και αγωνίστηκαν ταυτόχρονα στο γήπεδο σε 15 διαφορετικά παιχνίδια και συνολικά για 982′.

Το επί μέρους σκορ σε αυτά τα ματς ήταν 15-10 υπέρ του Απόλλων Λεμεσού, ενώ μόνο σε 3 αναμετρήσεις – πάντα στο χρονικό διάστημα που ήταν ταυτόχρονα στο γήπεδο – οι «γαλάζιοι» γνώρισαν την ήττα.

Η «ΣΥΝΗΠΑΡΞΗ» ΤΩΝ ΣΕΛΙΜΟΒΙΤΣ, ΣΑΡΔΙΝΕΡΟ
Vs ΑΕΛ Λεμεσού 73′ 0-0
Vs Αλκή 63′ 1-1
Vs Νέα Σαλαμίνα 67′ 1-1
Vs Ομόνοια 72′ 2-0
Vs ΑΕ Λεμεσού 61′ 0-1
Vs ΑΠΟΕΛ 45΄0-0
Vs Ζαλγκίρις 45′ 1-0
Vs Ομόνοια 17′ 0-0
Vs ΑΕΚ Λάρνακας 90′ 0-0
Vs Ανόρθωση 90′ 1-3
Vs Νέα Σαλαμίνα 13′ 1-0
Vs Ολυμπιακός Λευκωσίας 90′ 2-0
Vs Εθνικός Αχνας 90′ 3-2
Vs Πάφος 18′ 0-1
Vs Νέα Σαλαμίνα 90′ 3-1
Σύνολο: 982′
Επί μέρους σκορ: 15-10

Πηγή: gazzetta.gr

The post Η κοινή… πορεία των Σελίμοβιτς, Σαρδινέρο appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE