ΛΕΜΕΣΟΣ: Έμπλεξαν 26χρονος και 17χρονος – Ύποπτοι για διερευνώμενη υπόθεση ληστείας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έμπλεξαν  26χρονος και 17χρονος – Ύποπτοι για διερευνώμενη υπόθεση ληστείας

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού οδηγήθηκαν την Κυριακή 09/08, για έκδοση διαταγμάτων κράτησής τους, 26χρονος και 17χρονος, που συνελήφθησαν το Σάββατο 08/08, από μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας.

Η ληστεία διαπράχθηκε γύρω στις 23.30 το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, 5 Αυγούστου, εναντίον 26χρονου, ενώ αυτός περπατούσε στην οδό Αγκύρας, στην Λεμεσό.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ο 26χρονος δέχθηκε επίθεση από τέσσερα πρόσωπα, οι οποίοι έκλεψαν τη τσάντα ώμου που κρατούσε.

Η τσάντα περιείχε το πορτοφόλι με τις πιστωτικές του κάρτες και χρηματικό ποσό, ένα κινητό τηλέφωνο, ένα ζευγάρι ακουστικά και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Είμαστε εδώ για να μεταρρυθμίσουμε το κράτος με ένα και μοναδικό στόχο: να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE