ΛΕΜΕΣΟΣ: Έμπλεξαν 26χρονος και 17χρονος – Ύποπτοι για διερευνώμενη υπόθεση ληστείας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έμπλεξαν  26χρονος και 17χρονος – Ύποπτοι για διερευνώμενη υπόθεση ληστείας

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού οδηγήθηκαν την Κυριακή 09/08, για έκδοση διαταγμάτων κράτησής τους, 26χρονος και 17χρονος, που συνελήφθησαν το Σάββατο 08/08, από μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας.

Η ληστεία διαπράχθηκε γύρω στις 23.30 το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, 5 Αυγούστου, εναντίον 26χρονου, ενώ αυτός περπατούσε στην οδό Αγκύρας, στην Λεμεσό.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ο 26χρονος δέχθηκε επίθεση από τέσσερα πρόσωπα, οι οποίοι έκλεψαν τη τσάντα ώμου που κρατούσε.

Η τσάντα περιείχε το πορτοφόλι με τις πιστωτικές του κάρτες και χρηματικό ποσό, ένα κινητό τηλέφωνο, ένα ζευγάρι ακουστικά και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

Η ΕΔΕΚ οδεύει προς την Παγκύπρια Συνδιάσκεψη, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, με φόντο τις διεργασίες για ανασυγκρότηση και την προσπάθεια του νέου προέδρου, Νίκου Αναστασίου, να παρουσιάσει ένα κόμμα πιο ενωμένο και λειτουργικό. Την ίδια ώρα, οι τοποθετήσεις ιστορικών στελεχών και οι μετακινήσεις πρώην βουλευτών σε άλλα κόμματα, δείχνουν ότι το πολιτικό σκηνικό γύρω από Σοσιαλιστικό κόμμα, παραμένει ρευστό.

BEST OF TOTHEMAONLINE