Έχασε τον τίτλο της Σούπερ Πρωταθλήτριας η αντίπαλος της Ομόνοιας στον Α΄ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ – Κρίθηκε στην παράταση

Έχασε τον τίτλο της Σούπερ Πρωταθλήτριας η αντίπαλος της Ομόνοιας στον Α΄ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ – Κρίθηκε στην παράταση

Δεν τα κατάφερε η Αραράτ, αντίπαλος της Ομόνοιας στον α΄ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, να κατακτήσει το Σούπερ Καπ Αρμενίας 2020.

Στο παιχνίδι που έγινε την Κυριακή (09-08-2020) με αντίπαλο τη Νόα, έχασε με 2-1.

Αν και η Αραράτ βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 1-0, χάρη στο γκολ του Mailson με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα (60΄), δεν άντεξε να κρατήσει μέχρι το φινάλε, μιας και στο 90΄ δέχθηκε την ισοφάριση από τον Lavrishchev.

Έτσι, ο τίτλος κρίθηκε στην ημίωρη παράταση…

Στην ημίωρη παράταση, η Νόα κατάφερε στο 99ο λεπτό με τον Dedechko και πήρε προβάδισμα με 2-1 στο σκορ, κάτι που κατάφερε και κράτησε μέχρι και το τέλος του αγώνα.

Η Αραράτ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με κόκκινη κάρτα, που αντίκρισε παίκτης της στο 116ο λεπτό.

The post Έχασε τον τίτλο της Σούπερ Πρωταθλήτριας η αντίπαλος της Ομόνοιας στον Α΄ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ – Κρίθηκε στην παράταση appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θλίψη για τον ΠτΔ - «Ο Τάκης Τσαγγάρης ήταν παράδειγμα αγωνιστή και πατριώτη»

Θλίψη για τον ΠτΔ - «Ο Τάκης Τσαγγάρης ήταν παράδειγμα αγωνιστή και πατριώτη»

Με βαθύτατη οδύνη πληροφορήθηκε τον θάνατο του φίλου Τάκη Τσαγγάρη, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, για τον αγωνιστή της ΕΟΚΑ για την απελευθέρωση της Κύπρου από τον αγγλικό ζυγό, αξιωματικό του πρώτου κυπριακού στρατού και μέλος του Εφεδρικού Σώματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE