ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο «Άγιος» Ντεγκρά στο ΑΝΤΙΟ του θυμήθηκε ΑΕΛίστικο σκηνικό – Τα σχόλια από νυν συνεργάτη Αυγουστή και παικτών με πέρασμα από Κυπριακές ομάδες

Ο «Άγιος» Ντεγκρά στο ΑΝΤΙΟ του θυμήθηκε ΑΕΛίστικο σκηνικό – Τα σχόλια από νυν συνεργάτη Αυγουστή και παικτών με πέρασμα από Κυπριακές ομάδες

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Ματίας Ντεγκρά ανάρτησε την Κυριακή (08-08-2020) την οριστική του απόφαση να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά γάντια και μάλιστα δε, όπως αναφέρει ο ίδιος, πόσταρε φωτογραφία από παιχνίδι του με την ΑΕΛ τη σεζόν 2011-2012 όταν η ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα, με τότε συμπαίκτες του να του υποκλίνονται…

«Πριν λίγες μέρες με νοσταλγία είδα ξανά κάποια βίντεο μου και τα κοινοποίησα. Και η φράση που έγραψα ερμηνεύτηκε ως αποχαιρετισμός στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, αλλά ακόμη δεν το είχα ξεκαθαρίσει στο μυαλό μου.

Το να αισθάνεσαι καλά φαίνεται ότι κανείς δεν μπορεί ποτέ να πει αρκετά. Αλλά ήρθε η ώρα να πω αντίο.  Από εδώ, λοιπόν, λέω σε όλους και κυρίως όσοι ήταν σε γήπεδο μαζί μου ότι θα κρεμάσω τα γάντια.

Επιλέγω αυτή τη φωτογραφία για αντίο γιατί είναι η καλύτερη ανάμνηση που έχω σε γήπεδο ποδοσφαίρου. Η αναγνώριση των συμπαικτών μου. Γιατί πάντα έπαιζα και για αυτούς και μόνο αυτοί και οι οικογένειες μας ξέρουν πόσο σκληρό και αχάριστο είναι αυτό το επάγγελμα τις περισσότερες φορές.

Κοιτάζω πίσω και αισθάνομαι τυχερός που έπαιξα σε τόσες πολλές ομάδες και διαφορετικές χώρες, κατακτώντας τίτλους, κερδίζοντας βραβεία, παίζοντας σε διεθνής διοργανώσεις, αλλά το μόνο πράγμα για το οποίο είμαι περήφανος είναι να μην εγκαταλείπω ποτέ τις αξίες μου, γνωρίζοντας ακόμη και το τεράστιο κόστος που έχω να αφήσω πολλά μέρη, όπου θα ήθελα να ζήσω για πάντα. Αλλά μεγάλωσα πολύ καλά και αυτό με κάνει να κοιμάμαι ήσυχος κάθε βράδυ.

Σταματώ να παίζω γιατί δεν υπάρχει καμία πρόταση που να συγκρίνεται με το να βλέπω την κόρη μου να μεγαλώνει κάθε μέρα και να ξυπνώ δίπλα της και στη γυναίκα μου κάθε μέρα.
Θα προσπαθήσω να απαντήσω σε κάθε προσωπικό μήνυμα ή ανάρτηση που μου έστειλαν.

Ευχαριστώ το Ramiro Gonzalez και την οικογένεια του RG Gloves που ήρθαν μαζί μου πάνω από 8 χρόνια ως χορηγός. Σε κάθε άνθρωπο που με βοήθησε σε κάθε βήμα της καριέρας μου. Σε κάθε σύλλογο που μου έδωσε την ευκαιρία…

Αδύνατον να τους ονομάσω όλους, αλλά ξέρω ότι δεν το έκανα μόνος μου και το μεγαλύτερο ευχαριστώ σε κάθε παίκτη που έπαιζα μαζί του.

Θα συνεχίσω να ανεβάζω φωτογραφίες και αναμνήσεις για να κάνω το δικό μου οδοιπορικό και ξέρω ότι θα ξαναβρεθούμε… Γιατί πάντα θα είμαι συνδεδεμένος με το ποδόσφαιρο… Γιατί δεν καταλαβαίνω μια ζωή με άλλον τρόπο. Ευχαριστώ!!!!!!

Ακολούθησε της ανάρτησης Ντεγκρά «βροχή» από σχόλια πρώην συπαικτών του, προπονητών, φίλων, αλλά και αντιπάλων που είχε.

Μεταξύ αυτών, o José Henrique Souto Esteves που αγωνίστηκε σε Δόξα, ΑΕΛ, Ολυμπιακό, Ερμή, Νέα Σαλαμίνα, και ήταν συμπαίκτης με Ντεγκρά στη Λεμεσιανή ομάδα, έγραψε «Συγχαρητήρια φίλε για την καριέρα που έκανες. Είμαι περήφανος που μοιράστηκα το γήπεδο και τα αποδυτήρια μαζί σου, αλλά ιδιαίτερα συγχαρητήρια στο άτομο που είσαι, πολύ καλή επιτυχία στις νέες προκλήσεις που έρχονται, μεγάλη αγκαλιά».

Ο Πολωνός τερματοφύλακας, Λούκας Σκόβρον με πέρασμα από την ΑΕΛ τη σεζόν 2015-2016 έγραψε «Υπέροχος χαρακτήρας, τερματοφύλακας υψηλών δεξιοτήτων, μεγάλη ποδοσφαιρική ψυχή. Ευχαριστώ που συνυπήρξαμε στη μεγάλη, διεθνή καριέρα σου. Ήσουν πάντα το είδωλο μου που σε παρακολουθούσα».

Ο νυν προπονητής τερματοφυλάκων της Πάφος FC, Νίκος Κωνσταντινίδης, έγραψε «Καταπληκτική προσωπικότητα, υπέροχο άτομο και κορυφαίος τερματοφύλακας.
Είμαι τόσο χαρούμενος γιατί είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ μαζί σου… Σου εύχομαι τα καλύτερα».

Το μέλος του τεχνικού επιτελείου του Απόλλωνα, σε ρόλο αναλυτή, Γιώργος Ελευθερίου (αγωνίστηκε ως ποδοσφαιριστής σε ΑΠΟΕΛ, Διγενή Μόρφου, Νέα Σαλαμίνα, Δόξα, ΑΕΛ, ΠΑΕΕΚ Κερύνειας, ΑΣΙΛ Λύσης), έγραψε «Φιλαράκι κάτι τύποι σαν εσένα με κάνουν να καταλαβαίνω γιατί αγαπώ τόσο πολύ το ποδόσφαιρο. Ευχαριστω το Θεό που σε έφερε δίπλα μου… Στο επανιδείν (στα γήπεδα)».  Με τον Ελευθερίου ο Ντεγκρά ήταν συμπαίκτες τη σεζόν κατάκτησης του πρωταθλήματος της ΑΕΛ.

 

 

The post Ο «Άγιος» Ντεγκρά στο ΑΝΤΙΟ του θυμήθηκε ΑΕΛίστικο σκηνικό – Τα σχόλια από νυν συνεργάτη Αυγουστή και παικτών με πέρασμα από Κυπριακές ομάδες appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top