Προπονητής Αραράτ: «Δεν με ένοιαζε ο αντίπαλος – Θα είμαστε έτοιμοι και ανταγωνιστικοί με Ομόνοια» (ΒΙΝΤΕΟ)

Προπονητής Αραράτ: «Δεν με ένοιαζε ο αντίπαλος – Θα είμαστε έτοιμοι και ανταγωνιστικοί με Ομόνοια» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δηλώσεις σε ΜΜΕ της Αρμενίας παραχώρησε ο προπονητής της Αραράτ, αντιπάλου της Ομόνοιας στον Α΄ προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Νταβίντ Καμπάνια μίλησε μετά την ήττα της ομάδας του στο Σούπερ Καπ και ανάμεσα σε άλλα, σχολίασε και την κλήρωση με το “τριφύλλι”, λέγοντας τα εξής:

«Πιστεύω ότι είναι εντάξει για εμάς η κλήρωση. Δεν με ένοιαζε ποιος θα ήταν ο αντίπαλος μας, γιατί όλες οι ομάδες ήταν πολύ δυνατές. Το πιο σημαντικό για εμένα, είναι η ομάδα μου. Να έχουμε αυτοπεποίθηση και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Δουλεύουμε σκληρά και κάθε μέρα οι παίκτες καταλαβαίνουν το πως πρέπει να παίζουμε. Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι και ανταγωνιστικοί για το παιχνίδι με την Ομόνοια».

Δείτε το βίντεο:

The post Προπονητής Αραράτ: «Δεν με ένοιαζε ο αντίπαλος – Θα είμαστε έτοιμοι και ανταγωνιστικοί με Ομόνοια» (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE