ΕΛΛΑΔΑ: Επικοινωνία Μητσοτάκη με Σαρλ Μισέλ και Γ.Γ του ΝΑΤΟ

ΕΛΛΑΔΑ: Επικοινωνία Μητσοτάκη  με Σαρλ Μισέλ και Γ.Γ του ΝΑΤΟ

Με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ επικοινώνησε τηλεφωνικά σήμερα το πρωί ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Κυριάκος Μητσοτάκης, και τον ενημέρωσε για τη συμφωνία της Ελλάδας με την Αίγυπτο, αναφορικά με την οριοθέτηση Αποκλειστικής  Οικονομικής Ζώνης, καθώς "και για τις ανησυχητικές εξελίξεις στην Ανατολική  Μεσόγειο" όπως επισημαίνουν κυβερνητικές πηγές.  

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, σήμερα το απόγευμα στις 17.00 έχει  προγραμματιστεί επικοινωνία του Πρωθυπουργού με τον Γενικό Γραμματέα του NATO  Γενς Στόλτενμπεργκ.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Η συνέντευξη του Αβέρωφ Νεοφύτου στον Φειδία Παναγιώτου, ήρθε σε μια στιγμή που ο ΔΗΣΥ βρίσκεται μπροστά σε μια συζήτηση, την οποία μέχρι τώρα μπορούσε να κρατά σε δεύτερο πλάνο: ποιος θα οδηγήσει την παράταξη στις Προεδρικές του 2028. Οι ενδιαφερόμενοι είναι γνωστοί. Η Αννίτα Δημητρίου, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης, έχουν ήδη μπει- με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- στο κάδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE