Η ΠΑΣΥΝΟ χαιρετίζει την εθελοντική συμμετοχή νοσηλευτών στην ανθρωπιστική αποστολή στον Λίβανο

Η ΠΑΣΥΝΟ χαιρετίζει την εθελοντική συμμετοχή νοσηλευτών στην ανθρωπιστική αποστολή στον Λίβανο

Η Παγκύπρια Συντεχνία Νοσηλευτών (ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ.) εκφράζει τη συμπάθειά της και την  αλληλεγγύη της στον λαό του Λιβάνου, για τις δύσκολες ώρες που βιώνει μετά την τρομακτική έκρηξη και την καταστροφή της πόλης της Βηρυτού, που άφησε πίσω της απώλειες σε ανθρώπινες ζωές και χιλιάδες τραυματίες και χαιρετίζει, επίσης, την εθελοντική συμμετοχή νοσηλευτών στην ανθρωπιστική αποστολή για την αντιμετώπιση και περίθαλψη των τραυματιών. 

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε τη Δευτέρα η συντεχνία προσθέτει ότι αναγνωρίζει τις πραγματικές ανάγκες του δοκιμαζόμενου λαού του Λιβάνου, στηρίζει κάθε πρωτοβουλία για υλικοτεχνική υποστήριξη και εθελοντική παρουσία κυπριακών ομάδων στελεχωμένων από επαγγελματίες υγείας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Θεσμών: Ζητά ολόκληρο το πόρισμα για το Videogate – Καλείται ο Ανδρέας Πασχαλίδης στην έκτακτη συνεδρία

Επιτροπή Θεσμών: Ζητά ολόκληρο το πόρισμα για το Videogate – Καλείται ο Ανδρέας Πασχαλίδης στην έκτακτη συνεδρία

Έκτακτη συνεδρία για την υπόθεση του Videogate και το πόρισμα του ποινικού ανακριτή Ανδρέα Πασχαλίδη θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή, 31 Ιουλίου, η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Θεσμών, Αξιών και Επιτρόπου Διοικήσεως, με στόχο να εξετάσει το σύνολο της ανακριτικής διαδικασίας και τα συμπεράσματα της έρευνας, ενώ θα ζητηθεί και η κατάθεση ολόκληρου του πορίσματος στη Βουλή.

BEST OF TOTHEMAONLINE