Le Figaro: Υπό ασφυκτική πολιτική πίεση ο Μακρόν μετά τις λεηλασίες και τα επεισόδια στη Γαλλία
Κεντρική θέση στο μήνυμα του Γάλλου προέδρου είχε η ανάγκη να λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι για τις καταστροφές και να αποζημιωθούν όσοι υπέστησαν ζημιές.

Ο στόπερ από το Λουξεμβούργο, αναμένεται στο Ηράκλειο μέσα στα επόμενα 24ωρα, όπου αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιο του με τον ΟΦΗ.
Το σημαντικότερο για τον Σελίμοβιτς είναι πως ο 23χρονος βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, αφού καθ’ όλη την διάρκεια της προετοιμασίας του Απόλλωνα Λεμεσού, προπονούνταν κανονικά με την ομάδα της Κύπρου, ενώ αγωνίστηκε και σε φιλικά που είχε δώσει.
Κατά συνέπεια, ο βαθμός ετοιμότητας του είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικός και αυτό το γεγονός του επιτρέπει να μπει αμέσως στο γήπεδο, ενώ παράλληλα αξίζει να αναφέρουμε πως κατά την διάρκεια της προετοιμασίας ήταν απολύτως υγιής, δίχως να προκύψει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.
The post Πάει Κρήτη και μπαίνει στο γήπεδο ο Σελίμοβιτς appeared first on Thema Sports.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




